Help! Psychiater nodig!

  • #1

    Hallo

    Ik heb een psychiater nodig die mij na een aantal gesprekken weer gezond wil verklaren, zodat ik weer aan het werk mag.

    Na overspannen te zijn geraakt van mijn werk, ben ik een poos ziek thuis gebleven. Ik had gewoon te veel werk op mijn bordje gekregen. Daarbij was er sprake van een conflict met mijn werkgever. Mijn ziekteperiode duurde nog langer omdat mijn vriendin doodziek werd, en ik mijn heup blesseerde.

    Nu ik weer aan het werk wil, laat de bedrijfsarts mij niet meer terug in mijn oude baan, omdat ze twijfelt aan mijn geestelijke gezondheid. Er is geestelijk niets mis met mij. Ik heb geen behoefte aan een psychiater die zoekt naar problemen, maar aan eentje die zoekt naar oplossingen. Mijn probleem is dat ik nu niet aan het werk mag. De oplossing is dat een psychiater mij na een aantal gesprekken gezond verklaart. Ben jij psychiater, en wil jij mij verder helpen? Laat dan alsjeblieft je contactgegevens hier achter, zodat ik contact met je kan opnemen.

    Alvast bedankt!

    Reageer
Reageer op: Help! Psychiater nodig!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief