Heel slecht slapen door rare aanvallen

  • #1

    Hallo,

    Ik slaap nu de laatste tijd heel erg slecht. Ik wordt om de 10 mind wakker (soort val gevoel krijg ik dan) en dan is men hele mond en keel gevoelloos waardoor je je elke keer schrikt. Ook hele erge droge mond.

    Dokter zegt dat het door spanning komt.

    Zijn er mensen die dit kennen?

    Reageer
    #2

    Stress kan een boel doen met je lichaam. Om goed te slapen is wel een goed dag- en nachtritme  nodig, de juiste voeding en lichaamsbeweging.

    Dan kan het zijn dat je wat tekorten hebt in je lichaam. Bij stress  verbruik je sowieso meer stoffen. Zo kan je stoffen als magnesium, vitamine b en d en bepaalde vetzuren en aminozuren nodig hebben. die helpen om je lichaamseigen neurotransmitters, zoals serotonine en melatonine aan te maken en dat kan weer schelen in het ontspannen en slapen.

    Wat nog kan meehelpen in de serotonineaanmaak is 5htp. Dat is een natuurlijk middel. Mag alleen niet in combinatie met bepaalde medicijnen, zoals antidepressiva.

    Reageer
Reageer op: Heel slecht slapen door rare aanvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief