pijn na eerste keer seks

  • #1

    Hallo ik ben een meid van ruim 17jaar.
    ik heb inmiddels een half jaar een relatie en ik voel me echt ontzettend goed bij hem. we hebben laatst voor het eerst seks gehad en tot mijn verbazing, ik dacht dat ik heel strak was, ging dat zonder problemen, geen pijn of iets dergelijks ook hebben we het met een condoom gedaan.
    helaas is de pijn een dag erna gekomen en ook echt behoorlijk! plassen gaat nog steeds soms moeilijk. nu heb ik sinds vandaag echt hele hevige buikpijn, ik heb mijn stopweek (slik deze maand voor het eerst een zwaardere pil) maar word niet ongesteld, misschien komt dat er aan maar de pijn is heel erg hevig dat heb ik normaal niet bij mn menstruatie, de pijn is ook niet alleen in de buik maar ook echt bij mijn vagina. ik heb ook al een aantal jaar pds, wat de buikpijn wel kan versterken maar het is niet die buikpijn wat ik daar normaal van heb.

    ik weet niet zo goed wat ik met de situatie aan moet en vind het ook lastig hier met mijn moeder over te spreken, hopelijk hebben jullie tips?!

    Reageer
    #2

    Het zou heel goed kunnen dat je plasgaatje net iets teveel is gestimuleerd tijdens het voorspel.

    Voor het overige zouden je klachten kunnen worden veroorzaakt door de aankomende menstruatie omdat je een andere pil hebt.

    Reageer
Reageer op: pijn na eerste keer seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief