Pijn tijdens opgewonden raken

  • #1

    Sinds een tijdje krijg ik, steeds als ik opgewonden raak, pijn in mijn onderbuik (in de buurt van mijn baarmoeder). Herkent iemand dit?

    Reageer
    #2

    [b]ananamickey schrijft:[/b]
    [quote]Sinds een tijdje krijg ik, steeds als ik opgewonden raak, pijn in mijn onderbuik (in de buurt van mijn baarmoeder). Herkent iemand dit?[/quote]

    Nee, ik herken het niet.

    Ik meen te denken, dat je mijn antwoord op jouw vraag niet wilde weten. Daarom geef ik je als tip, duidelijk je vragen te stellen over wat je wilt van de forumlezers zodat zij je antwoorden kunnen geven die je wel wilt weten. Als zij zich uiteraard uitgenodigd voelen om jou te helpen. Succes !

    Met vriendelijke groet,
    Carla.

    Reageer
    #3

    Ok, opnieuw geformuleerd: heeft iemand enig idee wat het zou kunnen zijn, of het ernstig zou kunnen zijn en wat ik ermee aan moet?

    Reageer
    #4

    ovarium cyste? uterus myomatosus? nemen de klachten in de loop van de tijd langzaam toe? laat de huisarts een onderzoekje doen met zo nodig een verwijzing naar de gynaecoloog.

    Reageer
    #5

    Als de spieren in deze regio erg gespannen zijn, dan kan er een vorm van kramp optreden bij een toenemende behoefte van het weefsel aan meer zuurstof.
    Als spieren in deze regio erg gespannen zijn dan kunnen kwetsbare weefsel in de verdrukking raken.

    Beschrijf aan de huisarts de mate van pijn, wanneer de pijn optreedt, de locatie (eierstok?) (of regio exact/ongeveer), de duur, wat u zelf kunt doen om de pijn te verminderen, En of er andere symptomen zijn zoals, koorts, afscheiding, afwijkend menstruatiepatroon (HPV? SOA?), maar ook over de ontlasting en het plassen.

    Ga in ieder geval voor onderzoek naar de huisarts.

    Reageer
    #6

    Hi! Dit is erg laat, en ik weet niet of je het nog steeds hebt.
    Maar ik heb precies wat jij omschrijft en heb er nog niet eerder naar gezocht omdat ik dacht dat het misschien een random iets was wat verder niet voorkomt.

    Maar ik vraag me ook af hoe het komt en vooral hoe het weer weg kan gaan, als het bij jou is verdwenen hoe is dat dan gegaan?

    Reageer
    #7

    Hoi,
    Ik heb een uitstrijkje gehad en een echo, maar ze konden niets vinden. Het is vanzelf overgegaan, waarschijnlijk had het te maken met stress.
    Ik hoop dat het bij jou ook snel vanzelf overgaat!

    Reageer
    #8

    Ik herken dit ook, had dit al als puber. Heb daarom jarenlang sex ontweken. Ik ben nu 34 en heb het nog steeds af en toe. Ik heb inmiddels meerdere miskramen gehad (5x) en een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Ik ben daarom grondig onderzocht, maar er is nooit iets gevonden wat deze pijn kan verklaren. Ik ben zelf wel bang dat ik hierdoor ook geen baby in Mn buik kan laten groeien.. ik heb ook veel periodes dat de pijn er niet is als ik opgewonden raak. Ik heb niet het gevoel dat het samen hangt met stress... het is iets dat bij mijn lichaam hoort denk ik...

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hallo

    Ik heb zelf ook pijn in mijn buik als ik opgewonden ben.

    Maar heb gemerkt dat als ik afleiding zoek en niet aan sex denk het weer overgaat.

    Zelf heb ik het idee dat het komt door de spanning in het weefsel en de spieren.

    Omdat er in mijn sex leven wat is veranderd.

    Reageer
    #10

    Hallo, ik heb precies hetzelfde. Ben niet naar de dokter geweest want had verwacht dat het ooit wel verder over zou gaan na de pubertijd maar heb er al flink een tijd last van (2 jaar) alleen ik heb ook heel erg veel last van veel afscheiding, dat opzicht niet stinkt alleen wel een geelig kleurtje heeft.

    ik baal hier super erg van en ben ook erg bang dat het misschien een cieste is, zit bij mij in de familie.

    Reageer
    #11

    @Anoniempje. eventueel pilgebruik kan wel klachten geven en geeft ook veranderingen in je vaginale milieu.

    Reageer
    #12

    Hier ook last van krampen wanneer ik opgewonden raak. Deze houden best even aan en zakt daarna weer. Ik heb hier al maanden last van. Maar nu opgevallen dat het samen hangt met het opgewonden zijn.

    Ik ga hierover contact opnemen met de HA.

    Ben 31 jaar en heb 4 kinderen. Jongste 1 jaar. Nooit eerder last van gehad

    Reageer
    #13

    @Krampen ik heb dit dus ook echt al jaren, soms erger.. Zeker als je een tijdje geen seks hebt en het daarna wat lastiger is om weer te ontspannen. Heb jij het ook bij je partner en bij wanneer je zelf wat doet?

     

    Wat heeft de huisarts gezegd?

     

     

    Reageer
    #14

    Idem hier, ik herken het goed maar is moeilijk te omschrijven hoe het voelt. Het is alleszins zeer hevig maar het duurt niet zo lang. Het ebt dan stilletjes weg. Jammer genoeg is de "goesting" er dan ook mee weg. Het zou ook iets met de blaas kunnen te maken hebben.

    Vandaag moest ik op controle bij de uroloog (wegens mijn spina bifida). Ik heb dit probleem uitgelegd. Ze noemt het zenuwpijn... Spina bifida patiënten hebben vaak zenuwpijnen. Toch twijfel ik er aan omdat het totaal niet voelt als zenuwpijn... Ze heeft nog zo patiënten en zij nemen hiervoor redomex... Wat ik liever niet neem daar ik 6 tal maanden geleden ben gestopt met sipralexa (soortgelijke medicatie die ik nam voor angststoornissen) wegens te veel bijwerkingen.

    Ik heb die pijn ook niet altijd als ik opgewonden ben maar kan niet goed zeggen wanneer wel en niet. Het is zeer onregelmatig. Mss wel als het wat langer geleden is, dat kan kloppen... Of als ik wat meer gespannen ben,...

     

    Hopelijk hebben jullie hier iets aan

    Reageer
    #15

    Wat ik nog wou toevoegen, ik heb het evengoed als ik opgewonden geraak van een film of zoenen met mijn man. Ik hoef daarom geen betrekking te hebben.

    Reageer
Reageer op: Pijn tijdens opgewonden raken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief