drugs

 • #1

  ik heb een tijd coke gesnoven maar nu ben ik gestopt en er zit een wondje in me neus die niet wil genezen.
  als ik een zak doekje in me neus doe dan zit er een beetje bloed op en ik hoopt dat het van zelf zou genezen en wil der ook eigelijk wel een bevestiging van voor de zkkr heid ben nu 6maanden clean.

  Reageer
  #2

  Tja, dat is een bekend gevolg van het snuiven van cocaine. Cocaine 'lost' het neustussenschot op. Ga naar uw huisarts om de status van het septum te beoordelen.

  Reageer
  #4

  Al het kraakbeen in me neus is opgelost,ct. Scan laten maken om te kijken hoever de schade is.veel cocaïne gebruikt.dat is nu 7 jaar geleden.de operatie wordt zwaar.kraakbeen halen ze van me rib af en slijmvlies uit me mond.

  Reageer
  #5

  Jeetje Eef, wat verschrikkelijk naar. Tja, het is bekend dat drugs en met name het middel dat jij gebruikt ernstige schade kunnen veroorzaken. Wanneer ga je onder het mes en wat is de prognose? Denken ze dat het helemaal weer goed komt? Je bent niet de enige met een gat in het neustussenschot als gevolg van snuiven, dat zie je vaker op deze website. Naae welk ziekenhuis ga je en welke KNO-arts gaat je hierbij helpen? Misschien kun je anderen tips geven over jouw ervaringen met het herstel. Ik wens je in ieder geval alle geluk en wijsheid. Bovendien vind ik het erg cool dat je gestopt bent met die rotzooi!

  Reageer
  #6

  Beste Eef, ik zou graag met je in contact komen! Grt Sara

  Reageer
  #7

  goedemiddag lezer,

  Sinds gisteren erachter gekomen dat er ook een gat in mijn neusschot zit. Het is nog relatief klein. Enkel door gebruik van snuifcoke (extreem) ga je veel aan je neus zitten(is het niet tijdens het gebruik dan wel de dag erna! Vriemelen, pulleke etc) hierdoor geneest het niet lijkt mij? Heeft iemand een suggestie wat ik hiermee moet doen (Behalve dat ik moet stoppen met het gebruiken van drugs 😉 ik word in mei opgenomen in een kliniek dus dat gaat me zeker lukken) ?

  In afwachting van een zinvol antwoord. Mijn dank is groot.

  Fijne zondag allen!!

   

  Reageer
  #8

  Het is niet alleen van het peuteren....de coke vreet je tussenschot weg. Ik weet niet of er een reconstructie gedaan kan worden...ik zal je vraag eens doorsturen aan een specialist.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Hoii,

  Ik vermoed dat ik ook een gaatje in m'n neustussenschot heb (ook door cocaïne) ik heb veel last van m'n neus gehad zodra de coke ging uitwerken tot huilend aan toe.. Maar door de korstvorming in mijn neus heb ik die fluit niet opgemerkt en toen ik stopte met die zooi kwam de fluit.. Ik kan hierdoor niet in slaap komen en vind het verschrikkelijk. Ik wil deze week langs de huisarts hiervoor maar schaam me zo erg om dit te gaan vertellen.. Maja er zit niks anders op! Ik hoop dat er wat aan gedaan kan worden en dat me neus niet al te erg beschadigd is..

  Groetjes

  Reageer
  #10

  goede middag,

  als geen gat blijf er dan af wel wat zalf 3 dd in je neus maar aan de voorkant dan opsnuiven.

  vocht helpt genezen / droog en peuteren onder houdt de wond.

  Als toch gat en clean is het reparabel als niet te groot !!

   

  neem evt contact op [email protected]

   

  Reageer
  #11

  Hallo. Ik heb door mijn cocaine gebruik al vier keer in het ziekenhuis gelegen omdat mijn hele neus is gaan ontsteken. Mijn kaakholte ook, en verschrikkelijk pijn.

  Vandaag bij de kno arts de scan van mn neus bekeken, en er zit een gat in van 4 cm.

  Ze kunnen er helemaal niks meer aan doen.

  En er werd gezegd: als je zo doorgaat, dan haal je een half jaar niet eens meer.

  Zijn er nog tips wat er eventueel wel aan gedaan kan worden???

  Ik ben echt radeloos

  Grtjs

  Reageer
  #12

  Ik vrees dat er niets aan te doen is.
  Ben je wel gestopt met snuiven?

  Reageer
  #13

  wanneer je een gat in je tussenschot hebt, maar je niet kunt stoppen / nog niet. Hoe kan je dan het beste doen, met de minste kans op vergroting van het gat?

  Reageer
  #14

  Niets ! Je moet stoppen en naar de KNO arts gaan

  Reageer
Reageer op: drugs
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief