Spanning in linkerkant lichaam

 • #1

  Hallo,

  Een aantal jaar geleden heb ik mij eens vertild in de sportschool en eigenlijk heb ik sinds dat moment een verhoogd gevoel van spanning in de linkerkant van mijn lichaam. Soms uit zich dit in pijn in de onderrug, halverwege de rug of zelfs op de borst. Ik heb uiteraard al eens onderzoek naar mijn hart laten doen, maar hier kwam niks uit. Wanneer ik mijn bovenlichaam roteer ervaar ik ook dezelfde soort stijfheid in mijn rug aan de linkerkant.

  De rechterkant van mijn lichaam lijkt gewoon ontspannen en normaal terwijl de linkerkant juist gespannen is.

  Iemand die dit misschien bekend voor komt?

  Reactie
  #2

  Hoi Roberto,  heb er zelf ook last van, alleen linkerkant,  zelfs na sporten,  spierpijn en zeer kraakbeen, alleen links, rechterkant ontspannen,  het is aan anderen moeilijk uit te leggen,  net of je uit 2 kanten bestaat,  heb ook alles laten checken,  al 5 jaar last van, therapieën gedaan. Niks helpt, niemand kan je vertellen,  waar die verhoogde spierspanning  vandaan komt. Hoop dat je antwoorden of ideeën krijgt.

   

  Reactie
  #3

  Hoi Mary,

  Wat vervelend en bijzonder dat ook jij hiermee te maken hebt. Bij mij is het precies zelfde verhaal. Ik heb zelf weleens het idee dat het vanaf mijn linker onder rugzak, bij het SI gewricht vandaan komt. Dat het wellicht een beknelde zenuw is of iets dergelijks. Het blijft echter gissen. Ik ben dan ook heel benieuwd of er anderen zijn die de klachten herkennen...

  Roberto

  Reactie
Reageer op: Spanning in linkerkant lichaam
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief