Bultje in balzak klein, doet pijn als ik er aan zit

 • #1

  Hallo, ik heb al een tijdje een bultje in mijn balzak dit had ik een aantal weken ook en toen deed het best pijn alleen was de pijn na een weekje over? Gok ik. En nu is het terug precies op dezelfde plek. Een klein bultje ofzoiets, je ziet hem niet je voelt hem echt alleen in de huid als je in je balzak een beetje met je duim en en wijsvinger gaat knijpen onderin de rechterbalzak zit hij een beetje. Vorige keer was het ook precies dezelfde plek. Hij zit niet op de ballen want ik kan hem omhoog trekken zeg maar. En het doet een beetje zeer. Als ik er aan zit. Wat kan dit zijn?

  Reactie
  #2

  Als het in de huid zit, kan het een talgkliertje/bultje zijn

  Reactie
  #3

  Wat als het groter wordt is het dan kanker?

  Reactie
  #4

  het zit inderdaad echt in de huid want hij beweegt mee met de huid zeg maar. En, het is wel echt gevoelig..

  Reactie
  #5

  Met in de huid, bedoelt u toch dat het er echt inzit dat je hem niet met het blote oog kunt zien. Want dat bedoel ik namelijk. Hij zit binnen in de balzak niet op de bijballen maar in de balzak en je kan hem voelen en het doet zeer..

  Reactie
  #6

  Dat zal het toch een talgkliertje zijn. Niet aan zitten. Dat gaat doorgaans vanzelf weg

  Reactie
  #7

  Maar u zegt dat het een talgkliertje is maar op internet staat dat een talgklier wit is en je hem kunt zien.. ik zie hem niet en ook niets wits je ziet helemaal niets eigenlijk. Het zit echt binnen in de balzak. Is het dan nog steeds een talgkliertje?

  Reactie
  #8

  En mijn onderbuik maakt de heletijd aparte geluidjes, borrelen heel apart. Heeft dit hier mee te maken? Ik heb gisteren ook nauwelijks kunnen slapen.. dacht de heletijd hieraan op internet heb ik ook gekeken alleen schrok me dood want het enige wat ik zag was ‘kanker’.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Onderbuik geluid gebeurt na het eten. Heel erg veel.

  Reactie
  #10

  Nog een update: Als ik er aan zit doet het pijn aan de knikkertje nja het is echt niet zo groot het is eigenlijk ook niet echt rond maar ovaal denk ik en wat plat je voelt niet letterlijk een balletje zeg maar. Het is ook niet zo groot maar het doet wel pijn.

  Reactie
  #11

  Borrelen in je buik heeft toch alles te maken met wat je eet en drinkt

  Reactie
Reageer op: Bultje in balzak klein, doet pijn als ik er aan zit
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief