Pijn in onderbuik na de sex

 • #1

  Hoi ik heb een vraag ik heb gister sex gehad en vandaag een aanhoudende pijn in me onderbuik aan de zijkant boven me vagina is dit normaal heeft iemand hier ervaring mee

  Reactie
  #2

  Was de seks misschien een beetje te wild/ruig?

  Reactie
  #3

  Hey iedereen,

  Ik vroeg me af of iemand me eens een deftig antwoord of idee kon geven over mijn pijn.
  Ik zal eerst effe kort uitleggen wat het probleem is.

  In augustus 2018 heb ik op m’n werk (treinbestuurder) mijn rechterknie hevig gestoten, hierdoor was stappen, staan of lang stilzitten pijnlijk. Dit voorval was snel erkend als werkongeval. De dokter heeft toen voorgesteld om bij de kinesist 18 sessies te volgen, deze hebben totaal geen verbetering tot gevolg gehad.

  Na enkele maanden thuis zitten met dagelijks enorm veel pijn besliste de dokter om dan toch een kijkoperatie te doen halfweg november. Toen heeft hij een deel slijmbeurs rechts van de knieschijf weg genomen alsook vetweefsel rechtsonder de knieschijf.   Verder is de linkse kant van de meniscus weg genomen en een hoop “muizen” (e.a. Losse schilfers kraakbeen die tussen het kniegewricht zitten).
  De revalidatie duurde tot 1 februari 2019, waarbij ik mijn werk gelukkig mocht hernemen.

  Fast forward tot eind juli 2019...
  De intense pijn is grotendeels verdwenen, soms nog een beetje last... tenzij ik langere periode neerzit of een hoge opstap moet doen.
  Zeurende pijn heel de dag door maar niet (altijd) dat de tranen in mijn ogen staan van deze pijn.

  Goed, tussen juni en augustus is de pijn gestaag erger geworden. Waarom dit zo is, geen idee.
  Ik heb niets gedaan dat de pijn zou veroorzaken, ik ben door het voorval in augustus ‘19 moeten stoppen met sporten want dat is te pijnlijk.

  De dokter heeft mij opnieuw thuis gezet, weer kinesitherapie...

  Ik ben bij verschillende dokters geweest (orthopedist, fysio tot zelfs een dokter om na te gaan of er geen ziekte was zoals tuberculose, kanker, etc) maar hier kwam telkens niets uit de bus. Na tal van MRI’s en Rx’en komen telkens de woorden “tja meneer.. we zien niets op de foto’s maar we kunnen wel concluderen dat u immens veel pijn hebt”.

  Bij de kinesist zijn het oefeningen om alles los te krijgen (momenteel zit ik aan een plooihoek van 110° ongeveer) en spieren te versterken, want sinds enkele weken blijkt nu ook dat ik in mijn rechterbeen (bovenbeen) spieratrofie heb. Klinkt uiteraard logisch aangezien ik minder doe en m’n rechterbeen iets meer mijd maar toch... ik doe mijn uiterste best te oefenen, plooien, versterkende oefeningen,... toch blijft de pijn.
  Ik slaap max 2u per nacht want de pijn is ook ’s nachts aanwezig.

  De controle-arts dreigt er al mee om mij medisch af te keuren en ergens op een bureautje te duwen, dit is allesbehalve wat ik wil want dan word ik volledig gek.

  Momenteel is de pijn nog steeds hevig aanwezig desondanks de mix van tradonal, zaldiar en lidocaïnepleisters.

  Uiteraard spreekt de dokter over chronische pijn, maar ik ben er vet mee... ik blijf dagelijks tot tranen toe pijn hebben, ga om de twee dagen naar de kinesist, doe de oefeningen die ik moet doen, neem stipt mijn medicatie...

  Het effect hier van is verwaarloosbaar...

  Heeft er hier iemand enig idee wat de beste stappen zijn in mijn geval?

  groeten

  Reactie
Reageer op: Pijn in onderbuik na de sex
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief