Pijn midden van mijn onderarm

  • #1

    Beste leden,

    Sinds een paar week heb ik last van mijn onderarm ( links, ben rechtshandig). Ik bedoel het stukje aan de buitenkant van de arm en dan ongeveer in het midden, het gedeelte waarop je arm leunt als je in een stoel met leuningen zit zeg maar.

    Dit kan maar zo het probleem zijn aangezien ik er alleen last van heb als ik mijn arm laat leunen op die leunings( hard/metaal). Ook als ik er op druk verneem ik het. Voor de rest geen enkele last, maar aangezien het al een tijdje aan de gang is, dacht ik...ik vraag het maar even.

    Bvd

    Reageer
    #2

    Ik bedoel overigens niet mijn elleboog...in het midden tussen de elleboog en de pols.

     

    Thanks

    Reageer
    #3

    Iemand een idee?

    Reageer
    #4

    Het is moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. het kan een spier of een zenuw zijn die geïrriteerd is. Ga met de klachten naar de huisarts of een fysioptherapeut

    Reageer
    #5
    1. Beste, weet u nu al wat er met je onderarm was. Heb momenteel dezelfde symptomen zoals jij deze beschrijft.
    Reageer
    #6

    ik heb dezelfde klachten momenteel. Ook in inspanning heb ik hier last van. Ik werk in een rusthuis en de mensen optillen bij het wassen is zeer pijnlijk. Zelfs sms’en doet pijn op die plek.

    Reageer
Reageer op: Pijn midden van mijn onderarm


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief