Penis licht balzak zeer donker

  • #1

    Hallo,
    Nou zit ik de laatste 3 maanden met een 'probleem'.
    Ik heb last van mijn balzak en soms heb ik het gevoel dat er afscheiding uit mijn eikel komt. De ene dag weinig en de andere dag wat meer. Soms heb ik een branderig gevoel rondom de eikel. Aan het begin dacht ik dat het wellicht een soa was. Ik ben hiervoor naar de huisarts geweest en heb laten onderzoeken dat het geen soa is. Toch bleef ik pijn aan de ballen houden en nog steeds het gevoel houden dat er afscheiding uit de eikel komt.

    Wat mij opvalt is dat de penis zelf licht van kleur is. De balzak zelf is bijna altijd strak getrokken en is zeer donker van kleur. Er loopt dan ook rondom de balzak een donkere lijn. De huid ernaast is licht van kleur en de balzak zelf is donker rood/paars. Dit vind ik toch zorgelijk. Twee keer naar de huisarts geweest en die heeft niks kunnen constateren. Daarnaast heb ik geen moeite met plassen en hoef ook niet vaker maar het toilet dan normaal.

    Hebben meer mannen hier last van en wat zou dit kunnen zijn?

    Ik hoor het graag,

    Reageer
    #2

    Het is dan wellicht geen soa, maar een ontsteking of een infectie zou het toch kunnen zijn.
    Ga terug naar de huisarts en vraag een verwijzing voor de uroloog voor verder onderzoek

    Reageer
    #3

    Zal volgende week een afspraak maken. Maar wat zou het kunnen zijn? Heb ook last dat het in mijn lies trekt. Vind het toch apart dat het zich zo plotsing voordoet. Als ik in de ochtend wakker wordt hangen ze gewoon maar in de loop vd dag zijn de meestal opgetrokken en lijkt de balzak donker paars/blauw.

    Moet ik mij zorgen maken op iets ernstig? Ik loop er toch al ruim 3 maanden mee...

    Reageer
    #4

    Ik kan die vraag zo zonder enig onderzoek helaas ook niet beantwoorden.

    Reageer
    #5

    Na wat extra bezoeken bij de huisarts heeft men geconcludeerd dat ik misschien een schimmel zou kunnen hebben.
    Nu na 2 weken gebruik van een zalfje heb ik amper last meer van mijn penis/balzak.

    Wel zijn de ballen grotendeels van de dag opgetrokken en qua kleur nog zeer donker. Het scrotum is donkerpaars als dezd is opgetrokken. Nadat ik voor een uur op de bank lof wordt het scrotum slap en veranderd naar een rode kleur. Wat zou dit kunnen zijn? De huisarts weet het niet maar toch is er effect met het zalfje. Ik voel namelijk weinig meer.
    Afgelopen weekend heb ik zwaar werk verricht waarbij ik veel moest bukken. Na verloop van tijd begon de balzak weer gevoelig te worden. De zelfde avond was de pijn behoorlijk toegenomen en tevens was de balzak hard en donkerpaars van kleur wat tevens de gehele dag het geval was. Na een uurtje op de bank gelegen te hebben was de pijn weer weg...

    Waarom kan een dokter mij niet van meer info voorzien en wat zou dit kunnen zijn... is toch niet zo moeilijk om een conclusie te maken over de klachten, of toch wel?

    Reageer
    #6

    Los van een eventuele schimmelinfectie, zou het een probleem kunnen zijn van de bekkenbodemspieren. De musculus cremaster, dat is de spier die verantwoordelijk is voor het optrekken en laten zakken van de teelballen zou hier belemmerd door kunnen worden.
    Je zou eens naar een bekkenbodemfysiotherapeut kunnen gaan, om je bekkenbodemspieren te laten meten.

    Reageer
    #7

    Na wat tips over het trainen van de bekkumspierbodum te hebben gekregen ben ik aan de slag gegaan. Tot nu toe nog steeds weinig resultaat. Tot mijn verbazing blijft het topje van mijn eikel (bij de plasbuis) nog steeds rood en voor mij gevoel is het niet minder geworden. Daarnaast is de balzak bij hangende modus nog steeds rood en is deze regelmatig opgetrokken. Bij opgetrokken stand is deze vele malen donkerder dan de kleur dan mijn penis. Er loopt dan ook een donkere rand rondom de balzak waarbij de gehele balzak ook donker van kleur is. Dit ongeveer rood tot paars achtig. Ik ben momenteel radeloos en de huisarts weet het ook niet. Wat kan het nog meer zijn? Iets ernstig ? Kunnen jullie allen mogelijke oorzaken benoemen? Ik ben van plan volgende week een afspraak te maken om doorgewezen te worden naar een uroloog. Maar toch kan ik weinig vinden op internet op deze klachten. Ik hoor het graag

    Reageer
    #8

    Daarnaast is de balzak bij hangende modus nog steeds rood en is deze regelmatig opgetrokken. Bij opgetrokken stand is deze vele malen donkerder dan de kleur dan mijn penis Dat de balzak donkerder van kleur is dan de penis en opgetrokken nog wat donkerder is niet zo heel raar. de balzak is in het algemeen donkerder dan de penis.

    Het kan best wel een tijdje duren voordat je effect hebt van de oefeningen. Dat zul je toch nog even moeten volhouden

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb precies het zelfde als wat jij verteld. Ook loop ik hier al een est lange tijd mee. Meerde malen bij de huisarts geweest. Ziekenhuis geweest. Maar niks kunnem vinden gelukkig!.
    Loop nu sinds 3 weken bij een bekkebodem fisio. Merk nog niet veel verschil maar wel iets.. hoe is het nu bij jou?

    Reageer
    #10

    Ik zit nog met het zelfde probleem...

    Dokters weten er geen antwoord op maar erg veel last van..

    Helaas word er niet meer gereageerd

    Reageer
    #11

    Je kan miconazolnitraat proberen, je kunt het zozo b de kruidvat halen. Het is bedoeld tegen een huidschimmhui of liesschimmel/voet schimmel. Ik had er ook last van en na een dag smeren was de kleur weer wat normaler geworden.

    Reageer
    #12

    is hier al meer informatie over wat de oorzaak is en wat je er aan kan doen?

    Reageer
    #13

    Ik heb al 12 jaar last van hetzelfde probleem. Het was bij mij begonnen met een schimmelinfectie. Heb daarna ook steroïde zalf gehad waardoor mijn balzak donker verkleurde. Niemand weet er raad mee.

    leer er maar mee leven het gaat nooit meer  weg. Waarschijnlijk is het red scrotum syndroom. Alleen bij mij jeukt het niet.

    Reageer
    #14

    Ik zit ook met verkleuring vd balzak, precies of het onder de huid pijn doet. Wat was nu de oplossing bij jullie? Ik ben ten einde raad, al bij huisdokter en uroloog geweest, ze vinden niks zeggen ze. Kan iemand mij helpen?

    Reageer
    #15

    dokter mijn bal zak  doet heel zeer

    Reageer
Reageer op: Penis licht balzak zeer donker


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief