Pijn linker bal en erectieproblemen blijven aanhouden na embolisat

 • #1

  Sinds 30 januari kamp ik met problemen aan mijn linkerbal, ben er een dag erna direct mee naar de huisarts geweest, het begon met een hevige pijn aan mijn linkerbal, 1ste afspraak maar een soa test laten doen, en voor de zekerheid een antibioticakuur tegen chlamydia, uit de test kwam niets uit, moet eerlijk bekennen dat ik mij beter voelde voor een korte periode van 2 dagen.
  2de afspraak een verwijzing naar het ziekenhuis voor een echo.
  Als resultaat kwam dat ik een spatader had en lichte verkalking in mijn mijn, ben doorverwezen naar een uroloog, deze heeft weer wat onderzoeken gedaan, zoals urinetests/bloedtest hier kwam niets uit.
  Uiteindelijl kreeg ik de optie tot embolisatie voorgeschoten, inmiddels is de ingreep al voltooid en blijf ik last hebben van de klachten: last in de onderrug, onderbuik, linkerbal en sinds een tijd ongeveer 2 maanden ook erectieproblemen... Heb over 2 weken weer een afspraak bij de uroloog heb daar ook aangegeven dat ik erectieproblemen heb, ik wil hier graag vanaf omdat ik sinds kort toch wel een leuke relatie aan het opbouwen ben met iemand, maar dn heb ik 5 van de 6 keer last van erectieproblemen, mentaal is het niet omdat er hier geen sprake is van onzelfverzekerheid is of ieta dergelijks, ben altijd goed geweest in bed, alleen heb ik sinds alle pijntjes wel problemen om hem omhoof te krijgen en te houden tijdens het sex, ook als hij stijf is heb ik soms pijn aan mijn bal. pijn aan de onderrug en omstreken gaan ook al een tijd niet meer weg, wie weet hier meer over??

  Reageer
  #2

  Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Misschien was de embolisatie toch onvoldoende om het probleem op te lossen.

  Reageer
  #3

  Embolisatie heeft een week geleden plaats gevonden, het begint nou een beetje irritant te worden omdat ik toch constant een tintelend gevoel bij mijn linker bal heb, last van lage rugpijn, en het dchiet ook uit naar mijn linkerbil, en natuurlijk ook minder gevoel in mijn penis, buik lijkt ook opgezet, begin er een beetje moe van te worden

  Reageer
  #4

  Neem morgen contact op met de poli urologie en kijk of je eerder een afspraak kunt krijgen

  Reageer
  #5

  Ja dat ga ik dan maar moeten doen, begint een beetje kut te worden als ik te lang stilsta en etc

  Reageer
  #6

  Kleine update voor tandor:

  Pijn is inmiddels weg, maar blijf het gevoel hebben dat er soms wat in mijn ballen zit alsof er dingen bewegen.
  Erectieproblemen blijven aanhouden, normaliter werd mijn penis op random momenten vanzelf stijf of zelfs bij de gedachte aan sex of een pikant gesprek met mijn vriendin... Dat gebeurd allemaal niet, ochtendstijve heb ik zo nu en dan om de 4-5 dagen.... Ik mastubeer mezelf ook al een tijdje niet om te kijken of het dan goed komt... Kan je me hierbin helpen of een aantal boeken aanraden zodat ik maar zelf de oorzaak kan vinden nu ik het gevoel heb dat mijn huisarts en uroloog maar op het gevoel afgaan... Ik zit hier sinds januari mee en vindt dat het tijd wordt om beter te worden.

  Reageer
  #7

  Dat is een heel vervelend probleem...
  Ik ben zelf ook eens op zoek gegaan maar kan niks vinden, waarbij deze klachten na een embolisatie als gevolg of complicatie optreden. Tenzij de embolisatie niet het gewenste resultaat heeft gehad.
  Het zou eventueel kunnen, dat je bekkenbodemspieren hier een rol in spelen. Maar dat zou dan onderzocht moeten worden.
  Ben je nog terug geweest naar de uroloog?

  Reageer
Reageer op: Pijn linker bal en erectieproblemen blijven aanhouden na embolisat
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief