verwijding voorhuid ongedaan maken

 • #1

  Meer dan 10 jr geleden heb ik mijn voorhuid laten verwijden omdat die moeilijk over eikel ging. Sindsdien ben ik in de hel terecht gekomen. Voorhuid blijft nooit over eikel, of heel zelden. De voorhuid glijdt er altijd van en mijn eikel en binnenkant voorhuid geeft constant een irritant gevoel, schuurt tegen boxer... Het bepaalt gewoon heel mijn leven. Ik zou zo graag terug mijn leven van vroeger terug willen. Soms plak ik mijn voorhuid vast zodat hij over eikel blijft, omdat ik eens 1 avond gewoon wil genieten op restaurant of zo... Dokter had gezegd dat er een eeltlaag over eikel ging komen en hij ongevoeliger zou worden. 10 jr later nog niet zo...

  Ik ben terug naar uroloog geweest vorige maand. Hij deed of dat ik 1 of andere gek was. Ik vroeg of hij eikel terug nauwer kon maken zodat hij over eikel zou blijven zitten in slappe toestand. Hij had die vraag nog nooit gehad in 30 jr carriere. Als er een medisch probleem is hoeft het niet. Een constant slecht irritant gevoel zit blijkbaar in mijn kop terwijl internet volstaat met zelfde verhalen als ik heb. Hij heeft me wel naar een plastisch chirurg doorverwezen.

  Gebeuren operaties om voorhuid opnieuw minder wijd te maken? Heeft iemand daar ervaring mee in België?

  Reageer
  #2

  In principe is dat natuurlijk mogelijk. Er zit alleen ook een risico aan. Het risico dat ze daarna weer te nauw is...
  In principe is het zo dat de gevoeligheid van de eikel afneemt als hij voortdurend ontbloot is. Maar helaas is dat niet altijd bij iedereen het geval.
  Je kunt het in ieder geval met een plastisch chirurg overleggen..

  Reageer
Reageer op: verwijding voorhuid ongedaan maken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief