infectie op mijn penis?

  • #1

    Hallo ik ben een jongen van 13 jaar ik heb bultjes op mn penis (ik heb er al alles over gelezen en het is niet erg) maar een ander probleem, als ik sperma heb, is het meer doorzichtig als wit, is dat erg?!! Dan het volgende: ik heb de voorhuid van mn penis nog nooit helemaal naar achteren gedaan ik weet niet waarom denk ik maar ik vind het best eng! Het verste dat ik ooit heb gedaan is op de helft van mijn eikel, en op mn eikels zitten een soort rimpeltjes! Ik ben er erg bang en onzeker over ik schaam me kapot

    Reageer
    #2

    Dat je sperma nog doorzichtig is, is verder geen probleem gezien je leeftijd. Als je heel vaak masturbeert kan dat ook een oorzaak zijn.

    Maar je voorhuid is een ander verhaal. Het is wel belangrijk dat je de voorhuid helemaal naar achteren schuift zodat je eikel helemaal vrij komt te liggen. Het is namelijk heel belangrijk om je penis maar vooral je eikel, ook onder de eikelrand en de binnenkant van de voorhuid goed schoon te maken. Daar verzamelt zich namelijk smegma maar ook urine en sperma resten. Dat gaat dus stinken en er kunnen infecties ontstaan. Dus zou ik je aanraden om onder de douche die voorhuid toch maar eens helemaal naar achteren te schuiven. Als dat niet kan omdat ze vastplakt of omdat je voorhuid te nauw is laat je dat maar even weten.
    De rimpeltjes in de eikel zijn heel normaal, vooral omdat je eikel voortdurend "ingepakt" zit in de voorhuid. Dat gaat vanzelf weer over als je eikel vaker vrij komt.

    Reageer
Reageer op: infectie op mijn penis?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief