Opeens duidelijke ader op de penis blijft ook moeilijker hard

  • #1

    Van de ene op de andere dag vertoonden zich opeens een ader zeer duidelijk op mijn penis ook wanneer deze slap is het lijkt ook of de penis moeilijker hard blijft word maar klaarkomen is geen probleem.
    Wat er ook opeens was is een geirriteerd plekje net onder de eikel wat die op een ader lijkt na wat online onderzoek lijkt dit een irritatie van de lymphklier daar, dit denk it niet aleen omdat de symptomen preciese overeenkomen maar ook omdat 1 van de dingen die dit kan veroorzaken is heftige seks/mastrubatie.

    Namelijk de dag voor al deze symptomen heb ik samen met mijn vriendin seks/mastrubatie gehad en daarbij een cockring gebruikt (ongeveer 10min om gehad)
    Ik ben er 100% van overtuigt het geirriteerde plekje daarvan is gekomen hier maak ik mij niet zo druk over deze zou weer weg moeten gaan door het met rust te laten.
    Maar kan dit ook een bloedstolling/propje veroorzaakt hebben waardoor een ader (of misschien een zwellichaam) niet naar behoren werkt zoja wat moet hier aan gebeuren?

    Reageer
    #2

    Goeie vraag waar ik zo geen antwoord op heb.
    Je zou er goed aan doen om even bij je huisarts langs te gaan. Die kan het dan even bekijken en zeggen of en wat er aan gedaan zou kunnen worden als dat nodig zou zijn.

    Reageer
Reageer op: Opeens duidelijke ader op de penis blijft ook moeilijker hard


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief