3 zware puntje aan de bovenkant van de eikel

  • #1

    Goedemiddag,

    Ik ben net aan een nieuwe relatie begonnen en wij hebben zowel via condoom alsmede zonder condoom veel met elkaar gevreeën (inclusief penis - vagina contact). Echter heb ik op mijn penis bovenaan 3 zwarte puntjes ontdekt. Het lijken net mee-eters. Uiteraard wil ik graag dat deze verwijderd wordt. Nu is het zo dat ik mij regelmatig zelf scheer met een scheermesje. Ik vermoed zelf dat het talgkliertjes zijn. Zoals u zich kunt voorstellen wil ik dit graag eerst bevestigd zien te krijgen en weten wat ik hieraan kan doen. Voor de rest heb ik verder geen klachten.

    Het is vrij onbekend allemaal waar ik de juiste informatie hierover kan terugvinden om dit op te lossen? Wat raadt u mij aan om te doen?

    Reageer
    #2

    Zitten de puntjes nu op je eikel of op je voorhuid?
    Hoe groot zijn ze?

    Reageer
    #3

    Hoi,

    op me voorhuid zitten 3 pigment vlekjes die heb ik al jaren maar ik kwam net erachter dat er twee hele zwarte puntjes zitten midden op me penis en die andere net onder de eikel, wat kan dit dan zijn?

    Reageer
    #4

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Ga dus naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
Reageer op: 3 zware puntje aan de bovenkant van de eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief