wondje op mijn lul

 • #1

  Halo ik ben 16 en ik heb gemerkt dat er een wondje op mijn penis is sinds 2dagen,ik heb het gemerkt bij het masturberen en het doet pijn als ik het aanraak met speeksel
  Ik ben egt bang of het een soa kan zijn. Hellppp!!

  Reactie
  #2

  Heb je met iemand seks gehad? Zoja hoelang geleden? Een wondje kan ook gewoon ontstaan omdat je te hardhandig bent geweest, probeer glijmiddel in het vervolg. Als je je echt zorgen maakt en er is een reden om je zorgen te maken moet je even naar de huisarts gaan, al dan niet met één van je ouders. Dingen aan je piemel is altijd beangstigend voor ons mannen, maar vaak valt het wel mee. Succes

  Reactie
  #3

  ben je soms besneden anoniem?zo ja ruk dan met wat babypoeder.strooi wat op je hand waar je mee rukt en vrijf hiermee over je eikel.

  Reactie
  #4

  Neen ik heb nog geen sex gehad en ik ben besneden,kan je soa krijgen zonder sex te hebben?

  Reactie
  #5

  Nee, je kunt geen SOA hebben als je nog nooit seks hebt gehad. Tenzij een meisje dat een koortslip heeft jou heeft gepijpt.

  Reactie
  #6

  Dus het is waarschijnlijk niet gevaarlijk?

  Reactie
  #7

  ben je soms met rukken niet te wild geweesd,en hoeveel ruk jij je per dag/week af.?

  Reactie
  #8

  1 soms 2 x per dag

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  2x per dag is wel wat veel van het goede,3x per week je eigen aftrekken is voor jouw leeftijd normaal.wat ik in een vorig bericht schreef gebruik met rukken baby poeder,dan krijg je geen schraale lul.

  Reactie
  #10

  Hai, als jij je prettig voelt met twee keer per dag, en het is niet obsessief, dan moet dat kunnen, maar probeer anders een beetje glijmiddel (of drupje olijfolie, zonnebloemolie of ander pH-neutraal middeltje). Ik denk dat je penis te droog is en daardoor een wondje is ontstaan. Kan helemaal geen kwaad. Je hebt geen onveilig seks gehad dus een SOA is het zeker niet, maar pijnlijk en vervelend nu wel. Je zou even een paar daagjes niet kunnen masturberen en Sudocrem smeren. Is een zinkzalf die de schrale huid snel weer doet genezen.

  Groet Emma

  Reactie
  #11

  Bedankt voor jullie hulp ,ik ben echt opgelucht

  Reactie
  #12

  Graag gedaan... Nog vragen? Over kleur, pukkeltjes, voorhuid...?

  Reactie
  #13

  Plekjes van Fordyce zijn lichtgele, lichtverheven papels meestal in groep gelegen op het slijmvlies van de binnenkant van de wang of van de lip, en op de penis of schaamlippen.

  Ze zijn asymptomatisch, ze veroorzaken namelijk geen enkele hinder of gevaar. De plekjes zijn niet besmettelijk en kunnen eventueel met Tretinoingel behandeld worden.

  Bron:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Plekjes_van_Fordyce

  Reactie
  #14

  Parelketting of pearly penile papules (ook wel P3 of corona divina genoemd) zijn kleine, kegelvormige papillen, die bij sommige mannen in meerdere of mindere mate aan de basis van de eikel voorkomen. De papillen variëren in grootte en zijn slechts zelden groter dan 1 millimeter in doorsnede. Het aantal papillen kan uiteenlopen van enkele tot meer dan honderd. Ze zijn vleeskleurig tot wit. Waarschijnlijk heeft 20 à 30% van alle mannen de papillen in meerdere, of mindere mate; uit onderzoek is gebleken dat de papillen minder vaak voorkomen bij besneden mannen ten opzichte van onbesneden mannen.

  Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Parelketting

  Reactie
  #15

  Heb ik ook en ben ook bang lijkt wel soort van uitslag

  xXniet _leuk_¥Xx

  Reactie
Reageer op: wondje op mijn lul
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief