Irritatie en kapotte huid na sex

  • #1

    Hoi all,

    hier even een vraag, heb al meerdere onderwerpen erover gelezen maar allemaal net even anders als mijne.

    ik ben 25 en ondertussen 10+jaren sexueel actief. de afgelopen 3 a 4 maanden heb ik ineens last van mn voorhuis en eikel na de sex en masturbatie. er zitten kleine scheurtjes verticaal aan de binnenkant zegmaar van de huid en de huid van de eikel is erg rood, pijnlijk en gevoelig na de sex en masturbatie. ook op het moment van klaarkomen voelt het alsof ie in de fik staat... echt niet leuk meer dit. niet alleen ik maar ook mijn vriendin wordt hier nogal onzeker van, omdat ze denkt dat het door haar komt. Want voor deze relatie (ook niet de eerste 2 maanden van deze relatie trouwens) had ik hier nooit last van.

    Nu heb ik gelezen op meerdere forums dat dit kan liggen aan een te kleine voorhuid. dat na jaren van microscheurtjes van het telkens naar achter trekkende beweging van de voorhuid die eigenlijk te klein is voor de eikel er dus bindweefsel/littekenweefsel ontstaat wat minder flexibel is en dus scheurt ipv rekt. dit verklaart naar mijn mening alleen het branderige en pijnlijke gevoel op mn eikel niet....

    Het is geen soa of schimmelinfectie. Ben hiervoor al bij het soacentrum geweest en de huisarts. Daktarin al gehad en hielp niet. brande alleen maar meer....

    help me aub hierbij, want dit is erg vervelen. niet alleen voor mij maar ook voor mn vriendin!

    gr
    kevin

    Reageer
    #2

    als ik het trouwens een paar dagen met rust gaat is die weer helemaal in orde, maar als ik dan weer sex heb of masturbeer is het weer kapot en gevoelig

    Reageer
    #3

    Gebruik tijdens de seks een beetje glijmiddel en na de seks goed wassen en Sudocrem smeren.

    Reageer
    #4

    sudocreme.. is dat zo'n grijs potje wat je ook voor babybillen gebruikt? en ik zorg eigelijk altijd wel dat het goed nat is, omdat ie ook niet bepaald klein is zegmaar.. en het wassen doe ik ook altijd.

    Reageer
    #5

    Inderdaad wordt Sudocrem overwegend voor babybilletjes gebruikt. Het verzacht, beschermt en helpt de tere huid 🙂

    Reageer
    #6

    dat spul meurt haha.. maar ik ga het proberen. thnks voor de tip!

    Reageer
    #7

    Dames smeren het ook wel eens op schrale schaamlippen 😉

    Reageer
    #8

    maar alsnog zou ik de oorzaak wel willen weten, want zoals ik al eerder zij heb ik hier voorheen nooit last van gehad.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hai Antirokker,
    Als het echt zo schraal en rood is, kan het een candida (schimmel) zijn. Heeft je vriendin misschien last van meer afscheiding wat een beetje korrelig is? Dan zou je Fungizone op je eikel kunnen smeren.

    Succes

    Reageer
    #10

    Het kan zijn dat de zuurtegraad in de vagina van je vriendin wat is veranderd (hormonaal?) en dat dat er voor zorgt dat jij zo'n rode eikel hebt.

    Reageer
    #11

    die schimmel is het niet, zij is ook naar het soa centrum geweest en de huisarts.

    Dat 2de heb ik ook aan zitten denken idd, dat het de zuurtegraad kan zijn van haar, kan dat door medicijnen komen die zij geslikt heeft en nu niet meer heeft? tijdens die medicatie mocht ze de pil niet slikken. nu dus weer wel. ik denk dat dat misschien iets kan veranderen ?

    Reageer
    #12

    Wat heeft ze geslikt dan? Van antibiotica is bekend dat het niet alleen de slechte bacteriën doodt, maar helaas ook de goede.

    Groetjes

    Reageer
    #13

    ze heeft fybromialgi ofziets, een vorm van reuma. dus een soort pijnstiller en onstekingsremmer en maagtabletten. en ook een tijdje een soort antidepri dinges. zal is aan der vragen welke het precies waren.

    kan het scheuren van van de voorhuid ook daardoor komen dan? of is dat dan een combinatie van te droog en de irritatie van de zuurtegraad?

    Reageer
    #14

    locobase repair creme

    Reageer
    #15

    en dat kun je gewoon bij de apotheek krijgen?

    Reageer
Reageer op: Irritatie en kapotte huid na sex


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief