Vraagjes over ochtenderectie: kunnen de mannen mij helpen?

 • #1

  Beste mannen,
  Hieronder de mails die'k al gedeeld heb met vrouwen, maar zou heel graag jullie mening hebben, aub???

  IK:
  Mijn man wil regelmatig sex, maar s morgens met zijn ochtenderectie.
  Ik voel me daar eigenlijk niet zo goed bij... geraakt hij niet opgewonden van mij maar is zijn ding gewoon al stijf zonder dat hij het beseft!
  Moet ik hier ongerust over zijn of zoek ik er teveel achter?
  Doet een ochtendstijve misschien beter dan gewoon?
  Als een man een stijve krijgt door mijn stimulatie veronderstel ik dat die het gevoel krijgt dat hij die stijve ook wil gebruiken ... in mij?!
  Heeft een man dan iedere ochtend zin in sex als hij wakker word met zo een stijve knuppel? thx

  ANTWOORD DERDEN:
  Waarom geniet je er niet gewoon van? Ik zou er in ieder geval niets achter zoeken. Als hij zin heeft in jou en jij in hem, nou, wat is dan het probleem?

  IK:
  Doet ook goed natuurlijk, geniet ervan ...
  Maar hij heeft zin om van dat stijf ding af te geraken, dat er door de natuur gekomen is.
  Als je s avonds sex hebt, kom je daaraan toe doordat je elkaar graag ziet en dan wel echt wilt...
  S morgens snel snel is gewoon om ervan af te geraken in mijn ogen.
  Ik zeg niet dat dat dan niet mag, maar altijd?!?!?

  ANTWOORD DERDEN:
  Je man heeft kennelijk een hoog libido, maar als jij je er ongemakkelijk bij voelt, laat hem dan rustig masturberen als hij zo nodig moet klaarkomen. Ik zou in ieder geval niet tegen mijn zin in seks willen hebben, en al helemaal niet elke ochtend. Kom op, hij heeft twee handen hoor.
  Jolet

  IK:
  Is niet 'iedere' ochtend ...
  Maar de keren dat we sex hebben is het wel s morgens.
  Ik wil dat ook soms s avonds, zelf de 'goesting' opwekken ipv s morgens er gewoon aan te beginnen als hij al in positie staat.
  Het is ook niet tegen mijn zin s morgens.
  Ik weet gewoon niet hoe ik me erbij moet voelen dat wanneer ik het s avonds wil, hem zo ver wil krijgen om sex te hebben, het te veel is.
  En s morgens, wanneer hij al met een erectie zit, dan kan het wel, of dan trek ik hem af of eender wat...
  Gaat me er gewoon om dat als je s morgens al met een stijve zit, kan hij zich idd evenzeer zelf aftrekken, of ik ... het gaat er hem dan in mijn ogen om om van die erectie af te geraken.
  In tegenstelling tot wanneer je s avonds of eender wanneer elkaar zo ver krijgt dat ik zin heb en hij een erectie krijgt ... dan is het omdat hij me wil, s morgens niet!
  Daar zit ik mee...

  ANTWOORD DERDEN:
  Hoi, je zou hem 's-avonds kunnen verleiden. Ik weet niet hoe de situatie is en of jullie kinderen hebben, maar verras hem aan het einde van de dag eens met een nieuw setje en kaarslicht. Ik heb de idee dat de romantiek een beetje weg is bij jullie en dat seks gedaan wordt zodat hij geen stijve meer heeft. Dus hup, breng de romantiek weer terug!
  Succes

  IK:
  Geen kinderen, nog maar een jaar samen ...
  Sex is ok daar niet van maar altijd s morgens.
  Het kan ook gewoon in mijn hoofd zitten, maar zou gewoon graag willen dat hij sex wil omdat hij mij wil en niet omdat hij van zijn erectie wil afgeraken.
  K probeer dat soms en heel soms lukt het dan s avonds maar meestal is het: 'niet nu, ben moe, morgen misschien' ... en doen bedoeld hij dus morgenvroeg!!!
  En dat moe zijn is al in't weekend, dus geen excuus dat hij werkmoe zou zijn...
  K weet het niet goed.
  K denk misschien te snel negatieve dingen, maar komt nu echt zo over van dat hij gewoon met die erectie zit s morgens en daar mag ik hem vanaf helpen. Doet k dat niet, dan niet he, gaat wel vanzelf weg ... maar sex om sex te hebben met mij en door mij???? en dat is ๐Ÿ™

  Is misschien gekke vraag vermits er vrouwen antwoorden ๐Ÿ™‚ maar doet zo een ochtenderectie beter??? Voelt dat anders sex dan??? En is er dan ook goesting in de partner of zoals het overkomt, gewoon om ervan af te geraken?

  Reactie
  #2

  heeft hij elke ochtend een stijve? knap hoor! ik weet wel dat t super lekker is om er smorgens mee te beginnen (met sex). maar meestal moet ik eerst plassen voordat ik sex kan hebben hihi. maar ik zou zeggen geniet er gewoon lekker van en doe t savonds weer!

  Reactie
  #3

  Yep, iedere morgen ...
  We doen er niet iedere morgen iets mee, maar als we't doen wil hij wel altijd s morgens en dat stoort mij.
  Ik wil 'ook' wel s morgens ns ... maar ook wel 's avonds. S morgens is't gewoon omdat hij dan erectie heeft, voelt voor mij alsof k enkel dien om hem ervan af te helpen (nie dat hij dat alleen niet kan maar kom).
  Als dat s avonds ook zou zijn, dan is het omdat we elkaar zo ver krijgen en er dan ook zin in hebben.
  Doet s morgens beter als s avonds?
  En is er ook zin in de partner s morgens of is het zoals ik me erbij voel ... om van het stijf geval af te geraken?

  Reactie
  #4

  Nou smorgens als ie hard is is ie ook echt hard bij mij, dus als ik dan wil zal zij ook goed opgewonden moeten zijn anders kan t v haar niet fijn zijn als je begrijpt wat ik bedoel en t is ook zo dat mn partner er niet altijd van gediend is in de ochtend precies zoals jij t omschrijft

  Reactie
  #5

  Ik ben nu 15 jaar samen met mijn partner en in het begin deden we het elke ochtend en elke avond ๐Ÿ™‚ Naderhand werd dat minder, 4x per week in de ochtend en 3x in de avond. Nu doen we het eigenlijk alleen nog maar 's-avonds en een heel enkele keer 's-morgens (weekend als ons kind er niet is). Ik ben 39, mijn man 56. Toch heeft hij nog steeds een veel hoger libido dan ik en daarom ben ik gestopt met de pil om meer aan zijn behoefte te kunnen voldoen. Maar mijn man wil 's-morgens toch ook eerst plassen voordat we seks hebben... Misschien heb je er wat aan?

  Reactie
  #6

  Eefje wat gebruik je nu als voorbehoedsmiddel? En helpt t je libido te verhogen?

  Reactie
  #7

  Hai, ja, ik merk nu wel degelijk verschil. Voor mijn zwangerschap heb ik nooit aan anticonceptie gedaan behalve condooms. Na de geboorte van onze dochter 11 jaar Implanon/pil. Nu gebruiken we niets want ik wacht op mijn menstruatiecyclus. De laatste 3 jaar ben ik namelijk niet meer ongesteld geweest. Ik wil me nu laten steriliseren want het gezin is compleet, dochter wordt 12 en ik word 40.

  Eefje

  Reactie
  #8

  Nee, hij moet niet eerst plassen, dus is altijd klaar voor meer ... wat mij niet stoort he, belange niet. Mijn libodo is, denk ik voor een vrouw, vrij hoog!
  Maar altijd s morgens en niet s avonds ... dat vind k erg ... dus niet eerst elkaar opwinden om tot een erectie te komen, maar gewoon hem van de zijne afhelpen ... zo voelt het.
  En ik ben s morgens direct mee hoor, geen enkel probleem ... als die naast u ligt met zo, idd zoals je zegt vooral s morgens, stijve paal ... de zin is er direct ...
  Maar gewoon ... s avonds, elkaar zo ver krijgen kan ook leuk zijn en gaat mij een ander gevoel geven denk ik. Gaat me het gevoel geven dat hij mij wil en daardoor een erectie krijgt. In tegenstelling tot enkel s morgens om gewoon van zijn ding af te geraken.... ook al is het ook wel leuk dan voor mij.
  Vaak trek ik hem gewoon af, ideaal voor hem ...
  Zou gewoon willen dat het af en toe s morgens was en af en toe s avonds om zo het gevoel te krijgen dat het niet gewoon is voor hem om van zijn erectie af te geraken, maar omdat hij mij wil!
  En misschien dat het gewoon s morgens beter doet voor ne man ... dan gun ik hem dat ook ...
  Gaat gewoon om mijn gevoel, dat mss onterecht is, k weet het niet...
  Dus ano ... ik ben er wel mee gediend s morgens en als dat beter doet voor hem dan 's avonds, mij geen probleem ... maar altijd s morgens en nooit s avonds?!?!?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  ivm die zin en anticonceptie...
  heb een hele tijd geen relatie gehad en geen pil genomen
  sinds ik mijn vriend ken terug wel de pil
  de zin is altijd groot ๐Ÿ™
  vroeger bij mijn vorige vriend was er nooit zin... en lag niet aan hem want was er echt gek van
  misschien ook beetje de leeftijd?
  eerste vriend was k 21 tot 26 ... nu 33 ...

  Reactie
  #10

  Ja ik snap je wel, je voelt je meer een 'gebruiksvoorwerp' dan dat hij je aanbidt, verwend, kaarsjes, voorspel, teasen, uitdagen, krioelen, spelen, knuffen, likken... Kortom, elkaar opgeilen en opwinden en dรกn pas seks.

  Reactie
  #11

  Klopt! Alleen s morgens ... heeeel af en toe ns s avonds, maar toch!
  En moet niet altijd met kaarsjes en alles erop en eraan.
  Maar gewoon samen in bed wat beginnen prullen en zo elkaar opwinden en zo elkaar 'willen'.
  En het doet goed s morgens he, geen probleem maar ... geeft ondanks het goed doen idd een gevoel van 'ik dien gewoon om hem van die erectie af te helpen en daar mocht eender welke vrouw liggen om dat te doen'.
  Volgens hem doet dat gewoon goed dan.
  Dus vandaar onderandere mijn vraag aan de mannen ... doet het effectief goed of beter s morgens? Is daar een verschil in te voelen?!
  Is hij dan idd harder dan dat je hem s avonds ooit zelf zou krijgen en doet het daardoor beter?
  Of niet en wil hij gewoon sex voor de sex om van zijn erectie af te geraken?!
  Het kan zijn dat het gewoon beter is s morgens??? Geen idee, ben een vrouw ๐Ÿ™‚
  Voor mij s avonds en s morgens goed dus???
  Misschien wat tips van de mannen, wat doet extreeeeeem goed? Wat kan k proberen of doen?
  Misschien helpen nieuwe dingetjes?
  Is mijn tweede serieuze vriend maar dus???
  Trek en zuig hem af, doet goed zegt hij maar misschien wat nieuwtjes??

  Reactie
  #12

  Hai Erika,
  Seks zit tussen je oren. . . ! Zeker bij een man.
  Dat je man liever 's ochtends sex heeft begrijp ik erg goed: dan heeft hij de "sores" van de dag ervoor verwerkt in z'n slaap en denkt "nieuwe dag, ik ga er weer fris tegenaan, te beginnen met neuken van degene van wie ik houd".
  Dat is alles, mannen zijn zรณรณ simpel !
  Groetjes, Gus

  Reactie
  #13

  Erika doet hij wel wa bij jou,mss dat t dan v jou in de ochtend nog leuker word. Hen je kinderen? Dan word t wel minder hoor! Was mijn partner maar zoals jij, pfff lekker zeg zo vaak!

  Reactie
  #14

  Alles is leuk ... alles is ok!
  Genoeg, voor mij doet het goed, vind de ochtend ook niet erg!
  Alleen ... k zit gewoon met het feit en het idee dat als hij mij echt wou, hij er werk van zou maken, 's avonds, als de 'opdracht' er is om mekaar zo ver te krijgen.
  Nu is't simpel, zijn ding staat klaar s morgens en hij wil daar gewoon vanaf.
  Zit 'in mijn hoofd' dat als hij mij wou, hij me ook s avonds zou willen en niet alleen s morgens om van zijn stijve af te geraken!
  En het moet niet minderen ... gewoon s avonds omdat hij me wil, niet s morgens omdat hij met dat stijf ding in bed ligt waar ik niet voor gezorgd heb.
  Zal wel aan mij liggen dan ...
  Nee geen kinderen, dus kan nog minderen, maar dat moet dus niet. Gaat me echt niet om de hoeveelheid want is niet elke morgen he ๐Ÿ™‚ gewoon als het is wil hij het s morgens en mijn gedacht daarover is misschien niet het juiste maar zo komt het over.
  Ik zou graag zorgen s avonds voor een stijve ... en soms begin k eraan, en werkt die daar vanonder al snel mee ... en me dan nog afwijzen ๐Ÿ™
  S morgens dan weer wel, als de paal al in de lucht staat.
  Vandaar ... geef ns wat tips, misschien ben k wel vrij saai in hetgeen ik doe ... zoals k al zei langere tijd bij de ene, nu bij hem ...
  Dingen om met hem te doen ... zodat hij me niet zal negeren s avonds :-))

  Reactie
  #15

  Gewoon verleiden met je lichaam als je bv uit de douche komt ga je naakt naast hem zitten en begin je bij hem wat te doen heel simpel en geile dingen zeggen.

  Reactie
Reageer op: Vraagjes over ochtenderectie: kunnen de mannen mij helpen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief