Hoe snel groeit een penis

 • #1

  vraag hoe snel groeit een penis en tot welke leeftijd groeit de penis.Mijn penis is het laatste jaar met 4,5 cm gegroeid.Hij is nu 15 cm .

  Reactie
  #2

  Je penis kan tot ongeveer je 18e blijven groeien.

  Reactie
  #3

  Lees meer vragen en antwoorden over de groei van de penis:
  http://www.dokter.nl/search_gcse/?q=FORID%3A11&cx=partner-pub-8575168267605921%3Aeak94u-kmbq&ie=UTF-8&q=Groei+penis&sa=zoeken&siteurl=http%3A%2F%2Fwww.dokter.nl%2F

  Reactie
  #4

  ok thijs en anoniem1 dan weet ik wat ik te wachten staat als hij zo door blijf groeien ieder jaar.Of groeit die niet ieder jaar met dezelfde cmters groter.

  Reactie
  #5

  nou mensen allemaal ik weet het hoor,ik zal een grote penis krijgen.of ik daar nu blij mee moet wezen weet ik nog niet.Want heb gehoord dat een grote lul niet echt blij mee moet zijn.

  Reactie
  #6

  Tsja, een grote kan imposant zijn, maar om een vrouw te laten klaarkomen heb je helemaal geen grote nodig. Overigens moet je een grote penis stijf krijgen en houden met al het bloed in de zwellichamen. Heb ooit eens gehoord dat mannen met een hele grote penis flauwvallen tijdens een erectie door te weinig bloed (dus zuurstof) in de hersenen omdat het bloed in de penis zat.

  Reactie
  #7

  Dag femke ik ben 13,5 jaar jong en hij is de laatste jaar gegroeid naar de 15 cm.En je penis blijf groeien tot je 18de .Weet niet hoeveel die nog gaat groeien weet jij dat misschien hoeveel die nog groeit.

  Reactie
  #8

  Hai, de lengte en dikte van de penis en gedeeltelijk genetisch bepaald. Je zou dus aan je vader kunnen vragen hoe groot zijn penis is (of misschien heb je 'm wel eens gezien in de badkamer). Trouwens, een kleine slappe penis kan in erectie enorm toenemen, dus het wil niet zeggen dat als jij nu een grote slappe penis hebt, dat die in erectie nog eens 3x in formaat toeneemt.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dus ilse jij zegt dus dat mijn penis niet meer verder zal groeien of groter worden als die nu is.maar ik dacht dat je penis tot je 18e jaar blijft groeien.ik heb het gevraagd aan mijn vader die is 22 cm .

  Reactie
  #10

  Hallo, dan heb je grote kans dat jij ook zo'n lengte zal krijgen. Je penis groeit nog tot rond je 18e.

  Reactie
  #11

  Nou bram weet niet of ik daar nu blij mee moet zijn met zo grote penis.is wel mooi een grote ,maar ook lastig hoor ik van jou.en ik zal ook problemen met de sex krijgen erdoor.of beter gezegd de meisjes krijgen er een probleem mee.

  Reactie
  #12

  Dag iedereen het is toch zo wat ik heb gezegd hierboven.Je kan zeker niet je penis laten verkleinen als die van mij 22 cm of groter zou worden,zou dat mogelijk kunnen zijn een operatie aan je penis.

  Reactie
  #13

  ik was op de voetbal vandaag en tijdens het douchen zag ik toch wel dat ik veruit de grootste penis had.als die klein is schaam je, je maar als die veel groter is ook of je voel er niet lekker bij.

  Reactie
  #14

  wat raar zeg mijn penis is alweer wat groter geworden hij is nu over de 16 cm heen bijna 17 cm,weet niet hoe het straks moet als ik een vriendinnetje heb of ze niet zal schrikken van mijn lul.

  Reactie
  #15

  Je stelt vragen waar je volgens mij best zelf antwoord op hebt. Gedraag je daar dan naar.

  Jos

  Reactie
Reageer op: Hoe snel groeit een penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief