Rare Mini gele blaasjes

  • #1

    Hallo dokter.nl, ik ben nieuw hier en heb een vraagje. Op mijn penis heb ik een stuk of 20 Ini Mini gele bultjes. Ze doen geen pijn, ik kan ze indrukken maar ze zien er gek uit. Overigens kan ik mijn leuter helemaal over mijn eikel halen maar rolt hij altijd op en gaat hij nooit helemaal strak staan maar meer als een rolletje. Ik vind het allemaal maar erg vreemd en vind het een moeilijk onderwerp

    Vriendelijke groet Rick

    Reageer
    #2

    Die gele 'kopjes' kunnen verstopte talgkliertjes zijn, is niks ergs aan hoor 30 % van de mannen heeft ze. Wat het oprolle betreft kan je wanneer het 'nodig is' wat glijmiddel gebruiken dan zalhet wel beter gaan.

    Reageer
    #3

    Dankjewel wat kan ik hier aan doen "?

    Reageer
    #4

    Nou dat moet ik even opzoeken, maar hoe oud ben je ? want als je in je puberteit zit verdwijnt dit miss wel vanzelf na je puberteit, het is zoals acné, je lichaam produceert veel talg in je puberteit en de porien raken verstopt. Alleen zijn die gele bultjes geen acné maar gewoon talg. Is helemaal niet erg hoor! Als je je puberteit al vooorbij bent en je hebt er echt complexen over kan ik het even opzoeken.

    Reageer
    #5

    ik ben 13 maar zie er ouder uit (mischien dat dat uitmaakt 🙂

    Reageer
    #6

    waarschijnlijk ben je gewoon in de puberteit en is dit niets ergs, niks van aantrekken !

    Reageer
    #7

    Ik maak me er ook zorgen over ik ben 13e heb sat oom ik ben heel bang

    Reageer
    #8

    Hai, bedoelen jullie Plekjes van Fordyce?
    Plekjes van Fordyce zijn lichtgele, lichtverheven papels meestal in groep gelegen op het slijmvlies van de binnenkant van de wang of van de lip, en op de penis of schaamlippen.

    Bron/Lees verder:
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Plekjes_van_Fordyce

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb dat dus ook maar sinds een paar dagen zie ik ze ook op mn eikel vlak naast daar waar mnpis dr uitgaat moet ik me hier zorgen over maken?

    Reageer
    #10

    [quote]op mn eikel vlak naast daar waar mnpis dr uitgaat[/quote] Ik begrijp eerlijk gezegd niet zo goed wat je hiermee bedoeld. Wat bedoel je met waar je penis der uit gaat?

    Reageer
Reageer op: Rare Mini gele blaasjes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief