Piemel kan niet naar beneden.

  • #1

    Hallo,
    Ik ben 14 jaar en mijn piemel steekt als hij slap is gewoon recht vooruit. Is dit normaal?
    Als je piemel slap is, hangt hij dan niet gewoon naar beneden? De mijne steekt dan recht vooruit en naar beneden gaat hij niet. Als ik hem een beetje naar beneden probeer te duwen dan doet dat pijn.
    Laat eens weten of dit normaal is.

    Reageer
    #2

    Ik zou het zo helaas niet kunnen zeggen. Ga ermee naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #3

    Hallo,
    Ja misschien is dat wel het beste. Zoals ik al zei: mijn piemel staat slap helemaal recht vooruit en naar beneden gaat hij niet. Ook niet als ik een beetje duw. Maar omhoog tot tegen mijn buik, dat gaat als hij slap is vanzelf. Als hij stijf wordt dan komt hij sowieso tot tegen mijn buik omhoog.
    Bedankt voor je advies.

    Reageer
    #4

    Hallo John, Ik neem het je wel kwalijk hoor dat je mijn berichtje verwijdert, dit is een open forum dus let liever even op op de (grote) hoeveelheid spam.

    Reageer
    #5

    Hallo Marleen,
    Wat had je geschreven? Schrijf het eventueel een beetje anders. Alle informatie is welkom.
    Mimmo.

    Reageer
    #6

    Dat is zeker een open forum, maar ik bepaal wat gewenst of ongewenst is. En ook de spam heeft mijn/onze aandacht gehad

    Reageer
    #7

    Ja John jij bent de moderator dus jij bepaalt wat geplaatst mag worden en wat niet, de gehele site is van jou. Overweeg om het dokterjohnpuntnl te benamen, voorzie elke reactie van "ga naar je huisarts" zoals we heden al vaker waarnemen. Punt daarvan is dat lezers dat al weten maar de stap (nog) te groot vinden hoofdzakelijk door schaamte en hier dus anoniem info kunnen inwinnen. Er is hier dan een verschil tussen puur spam en sinistere berichten en oprechte hulp, persoonlijk denk ik dat jij met dit verschil moeite heb. En dit maakt het voor vraagsteller en beantwoorder niet gemoedelijk, misschien voel je je zelfs gepasseerd als beantwoorder het beter weet dan jij. Laat dit los en ga je verdiepen in wat er gevraagd word, ook als men zoals dat heet het beestje bij de naam noemt ga niet schrikken daar dit voor duidelijk is. Een ander onderwerp over een moeder die moeite had met de seksuele ontwikkeling van haar zoon had je ook al gesloten, zoiets is dikwijls een discussiepunt maar zeker niet onbelangrijk en laat dat daarom open. Anders (natuurlijk) met meer feitelijke problemen zoals (bijv.) een gebroken arm, daar stemt iedereen mee in als we zeggen dat deze in het gips moet. Ik hoop dat je (of jullie) de grijze zone op dit forum ruimer kunnen inzien, indien anders overweeg het besloten te maken. Mimmo, spijtig heb je mijn berichtje niet waargenomen en zal even later kijken of ik gelegenheid (opnieuw) zie.

    Reageer
    #8

    Het is niet " mijn" site maar ik ben de moderator. En of je het nou leuk vindt of niet: Ik beslis wat gewenst is of ongewenst.
    En als ik ergens schrijf dat het beter is om naar de huisarts te gaan dan is dat op dat moment het beste en meest verantwoorde antwoord dat ik kan geven. Er zijn nu eenmaal vragen die niet beantwoord kunnen worden via een forum zonder dat daar enig onderzoek voor is gedaan.
    En nee, ik voel me helemaal niet gepasseerd als iemand een goed antwoord geeft. Ook ik weet echt niet alles. Ik ben ook maar een mens die in zijn vrije tijd vragen van gebruikers zo goed mogelijk probeert te beantwoorden of daar waar nodig door te verwijzen naar een arts. Maar jij en ik hebben dit soort discussies in het verleden al vaker gehad als ik mij goed herinner.
    Als je het berichtje opnieuw plaatst, doe het dan in ieder geval in andere bewoordingen, anders gaat het er weer vanaf.
    ps
    "Een ander onderwerp over een moeder die moeite had met de seksuele ontwikkeling van haar zoon had je ook al gesloten". Deze discussie is gesloten omdat er nogal obscene en seksueel getinte reacties op kwamen. Die kunnen de forumgebruikers niet altijd zien, maar ik wel. En om dat te voorkomen was deze reactie gesloten. Niet gaan vingerwijzen als je niet weet wat de achtergronden zijn

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hallo Marleen,
    Ik ben wel benieuwd naar dat wat je tegen mij wou zeggen hoor.

    Reageer
    #10

    Hallo, ik wil graag even weten of er nog jongens zijn bij wie hun piemel niet naar beneden kan.
    Mijn piemel steekt, als hij slap is, gewoon volledig recht vooruit. Hij hangt nooit naar beneden. Mijn piemel kan ook niet naar beneden. Ook niet als ik een beetje duw. Als ik mijn piemel naar beneden probeer te duwen dan begint hij pijn te doen.
    Ik heb al eens wat harder geduwd maar dan gaat hij nog niet naar beneden. Als ik wat harder duw dan doet dat echt veel pijn.
    Reageer eens even jongens.

    Reageer
    #11

    Ik schreef eerder al dat je hier beter mee naar de huisarts zou kunnen gaan. Het heeft weinig zin een oproep te doen of anderen dat ook hebben.

    Reageer
    #12

    Hallo, ik ben daar al mee naar de huisarts geweest en volgens hem kan dat alleen maar opgelost worden met een heel dure operatie waar niets van terug betaald wordt.
    Daarom wil ik hier graag lotgenoten spreken.

    Reageer
    #13

    En waar zou het door komen volgens de huisarts?

    Reageer
    #14

    Hallo,
    Volgens onze huisarts zou het een aangeboren afwijking van de piemel zijn. Meer weet hij daar ook niet van.

    Reageer
    #15

    Hallo Mimmo,

    Zoals meneer John hier boven ook schreef, is je beste optie de huisart. Met mss wel een doorverwijzing naar de uroloog.

    Want hier wachten op antwoorden van anderen ben je nog wel even bezig. Plus de huisarts is sneller en heeft de expertise. Maar ja, het is aan je zelf.

    Reageer
Reageer op: Piemel kan niet naar beneden.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief