Vraag over mijn penis

  • #1

    Ik heb een nogal bijzondere vraag waar ik mee zit en liever eerst even hier mijn vraag stel dan direct in persoon bij mijn huisarts. Ik merk dat mijn penis in slappe toestand heel erg klein is terwijl hij in erecte toestand vrij normaal is. In erecte toestand meet hij ongeveer 17 cm lang en ongeveer 13 cm in omtrek. Wat ik ook merk is dat ik een hele strakke en kleine balzak heb waar vrijwel amper ruimte is voor mijn testikels. Is dit gewoon normaal en iets dat genetisch bepaald is of kan dit ergens mee te maken hebben? Ik vind het vervelend om in een kleedruimte in mijn onderbroek te staan omdat je praktisch niets zit zitten. Ook merk ik dat ik het vervelend vind als hij zo klein is terwijl ik bij mijn vriendin ben. Als ze haar hand er soms voor de grap overheen haalt bijvoorbeeld, vind ik het vervelend als hij in eerste instantie zo klein is. In de bijlagen kun je het verschil zelf zien. Misschien dat mensen hier ervaring mee hebben?

    Reageer
    #2

    Volgens mij wilt de afbeelding in de originele post niet laden

    Reageer
    #3

    Mijn eigen leuter heeft 3 standen. Klein/koud en strakke balzak. Los en slapjes relaxt warm. dan is hij ook een fors stuk groter. En natuurlijk in erectie. In de los en slappe relaxte stand is het vrij groot formaat en wat koud en klein is het echt een klein leutertje en dit gebeurd al snel bij een lagere temp. bv in een kleed kamer enz. Had hier vroeger ook moeite er bij vrienden enzo maar het interesseert mijn nu niks meer, in erectie ist een beste jonge en dan is het prima.

    Reageer
Reageer op: Vraag over mijn penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief