Blijvende pijn rechter bal, lies en schaambeen

  • #1

    Hoi John,

    Graag zou ik u advies willen horen,
    Vorig jaar rond de kerst dagen een pijnlijk gevoel
    Op het schaambeen recht naast de penis gekregen, kort daarom rechts pijn in de lies en een zeurende pijn aan de rechter bal.
    Nu is mijn bal rechts altijd gevoelig geweest en eens in de paar jaar heb ik hier een aantal weken pijn aan en dit trekt vaak vrij vlot weer weg.

    Dit keer blijft de pijn in het schaambeen aanwezig, ook pijn in de bal en dit straalt uit naar de buik in de vorm van zeurende pijn rechts. Bij kou en terugtrekkende ballen valt mij het op dat de rechter bal amper mee getrokken word.

    In december bij de huisarts geweest, de bal
    Is gevoeld en geen enkel teken op
    Iets alarmerends of een ontsteking.
    Ik ben soms een hypochonder en hier worden mijn klachten wat op gegooid. Het enigste wat ik bewust doe door mijn hypochondrie is gelijk actie ondernemen ipv afwachten waardoor ik iets meer als gemiddeld bij de huisarts ben.

    Zal ik dit nu gewoon afwachten of weer naar de huisarts gaan?
    Zelf neig ik naar een afspraak bij een privé kliniek voor een echo zonder verwijzing.

    Bedankt alvast voor het antwoord. Word gewaardeerd:)

    Reageer
    #2

    Volgens mij hebben we het er al eerder over gehad: Ga eerst eens naar een bekkenbodemfysiotherapeut om te kijken of de klachten vanuit de bekkenbodemspieren komen

    Reageer
    #3

    Ik heb al flink last van de bekkenbodem gehad waardoor ik hevige klachten heb ondervonden, deze zijn nu al flink afgenomen door levensstijl aanpassingen, bezoeken aan verschillende fysio’s en specialisten. maar nog niet geheel weg. Ik geloof er helemaal niks van dat deze pijn in bal door de bekkenbodem word veroorzaakt ineens een dik jaar later.

    2 maanden flinke pijn in je bal, wanneer ga je naar de uroloog?
    Ik snap dat het voor de huisarts ook moeilijk is in te schatten bij iemand die wat last heeft van hypochondrie. Het is een dunne lijn.

    Reageer
    #4

    Vraag dan gewoon een verwijzing voor de uroloog

    Reageer
Reageer op: Blijvende pijn rechter bal, lies en schaambeen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief