Pijn rechter bal

 • #1

  Hallo, sinds 2 dagen heb ik pijn aan mijn rechter bal. Het doet alleen pijn bij aanraken en dat is soms ook minder dan de andere keer. Ook mijn lies en dijbeen voelen wat strak en warm. Mijn balzak en bal is niet warm.

  In de nacht en als ik net wakker word is het het ergst en dan word het minder. Nu kan ik het wel zachtjes aanraken maar niet als normaal zegmaar.

  Ikzelf heb het idee als ik dit heb (heb het weleens vaker en mijn broer bijvoorbeeld ook) dat ik verkeerd heb gelegen in bed. Dat hij bijvoorbeeld klem zat of iets.

  Klopt het dat dit vanzelf over kan gaan en het niet echt wijst op een ontsteking? Ik ben nogal snel ongerust als het om mijn ballen gaat natuurlijk maar om nou meteen de dokter te bellen vind ik ook zo wat.

  Alle info is welkom!

  (Ik ben 24)

  Reactie
  #2

  nog even een aanvullen. De dag voordat het begon had ik na een tijdje weer seks met mijn vriendin, misschien is het hier een beetje gebeurt?

  Reactie
  #3

  nog even een aanvulling hahah. Ik voel mij niet weg beroerd. Ook geen koorts. Wel een heel klein beetje buikpijn rechtsonder en werd vannacht misselijk maar heb meer het idee dat door de kopzorgen was dan echt bij de kwaal

  Reactie
  #4

  Als je er al 2 dagen last van hebt, is het toch goed om de huisarts te bellen

  Reactie
Reageer op: Pijn rechter bal
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief