pijn penis / ballen

 • #1

  Ik heb sinds hele tijd last van pijnlijke penis.  Als ik opsta 's morgens begint het vaak al.  Gewoon in slappe toestand.  Ene dag is het beter dan andere dag maar heb bijna elke dag last van pijnscheuten in penis.   Het is een pijn aan binnenkant van penis.   Erectie lukt wel maar heb gevoel dat hij trager stijf wordt.    Waar ik ook veel last van heb, al jaren is ballen en penis die in elkaar krimpen... Precies of alles trekt naar binnen.   Dit gebeurt alst het warm is, maar ook als het koud is...  En vooral als ik veel rondloop of sport of zo...  Het is echt raar, ballen trekken naar binnen en penis trekt ook helemaal in waardoor penis klein wordt... Er is precies constant een druk die penis met ballen naar binnen trekt.   Ik voel zelfs penis naar binnen trekken, ongemakkelijk gevoel.   Mijn penis hangt dan niet gewoon, je voelt echt die druk op penis die hem naar binnen trekt, heel raar gevoel.   Zou daardoor die pijn aan penis zijn, door dat constante naar binnen trekken?   Ook het constante naar binnen trekken van ballen is erg pijnlijk.   Als ik bv hele dag rondloop op reis kan ik soms geen weg van de pijn (ook pijn in buik) doordat ballen/penis helemaal naar binnen trekken.   Ik heb het in warme zomer gehad, maar ook in koude winter...

  Reageer
  #2

  Dan lijkt het me toch verstandig om met de klachten naar de huisarts te gaan

  Reageer
  #3

  Als je je penis lift als ie stijf is. Of na het plassen het laatste beetje plas er uit perst dan doe je dat met je bekkenbodem spier.
  Dus de bekkenbodem staat in verbinding met je penis.
  Ik heb ook sinds december een terug getrokken penis ook al is het warm. Ook allemaal
  Heb ik vage klachten zoals pijn en branderigheid aan de eikel.
  Bij de uroloog bleek dat ik een geïrriteerde prostaat heb, ook is gebleken bij de bekkenbodem fysiotherapeut dat ik een overspanning heb in de bekkenbodem spier. Al mijn klachten klonk de fysiotherapeut niet vreemd in de oren dus ik heb zelf goede hoop dat het hier door komt. Ik heb bij de intake een inwendig onderzoek gehad en toen ze op een bepaald punt drukte op de spier voelde ik dat aan mijn eikel dus dat is voor mij wel een indicatie dat het daar weg komt.

  Mijn advies, niet omdat ik er verstand van heb maar omdat ik zelf al sinds december aan het zoeken ben naar een oplossing voor mijn pijnlijke penis is ga naar de huisarts, laat je doorverwijzen naar een uroloog en zoek ondertussen een goede bekkenbodem specialist die de spanning ook digitaal kan meten.

  Niet te lang blijven sukkelen met klachten aan je penis, daar is het leven te kort voor. Actie ondernemen

  Reageer
Reageer op: pijn penis / ballen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief