Testekikels en balzak continu gekrompen

  • #1

    Goedemiddag,

    Ik heb al een aantal jaren last van extreem teruggetrokken balzakken / kleine testikels. Ook geen zin meer echt in sex. Het doet echt zeer als ze zo teruggetrokken zijn (niet zo zeer de ballen maar echt de hele huid) ook het gedeelde tussen de ballen en de Anus. Heb er echt last van gedurende de dag. Er hebben onlangs weer 2 doktoren gevoeld en zeiden dat er niks geks was maar ze zijn denk Max 2 centimeter. Ook is het er allerlei bloedtesten gedaan en alles is normaal qua waarden (ook wat betreft de ballen).

    Als ze teruggetrokken zijn voelen ze rond en als ik onder de douche vandaan kom of als de balzak hangt voelen ze ovaal. Maar daarbij lijkt de balzak ook echt roder/rood.

    Heeft iemand hier ook ervaring mee / weet iemand wat het kan zijn of wat er tegen te doen is.

    Reageer
    #2

    Toevoeging is dat de ballen lijken weg te zijn als de balzak is teruggetrokken. Het lijkt alsof ze de balzak echt plat is.

    Reageer
    #3

    Ben je bij een uroloog geweest?

    Reageer
    #4

    Nee, nog wel bij meerdere doktoren. Die gaven aan niks geks te voelen. Maar heb een echo gepland. Maar ben benieuwd hoe jullie hier naar kijken wat het zou kunnen zijn

    Reageer
    #5

    dan raad ik toch aan om naar een uroloog te gaan

    Reageer
Reageer op: Testekikels en balzak continu gekrompen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief