Pijn penis + pijn rug

 • #1

  Hallo allemaal,

  Ik ben beetje ten einde raad met mijn klachten, en dacht daarom het eens hier te proberen. Misschien heeft een van jullie wel de gouden tip! 🙂

  Ik ben 25 jaar en loop al een flinke tijd (3-4 jaar) met een aantal klachten:
  > Branderige pijn bij het plassen en klaarkomen. De pijn is minder wanneer ik een poos niet ben klaargekomen. Als ik bijvoorbeeld twee keer ben klaargekomen op één dag, en wil gaan urineren moet ik me echt aan de muur vasthouden vd pijn;
  > Pijn in de rug ten hoogte van de nieren, aan beide kanten;
  > Gele kringen om mijn ogen (uitreikend tot mn wang). O.b.v. google heeft dit te maken met het niet/niet goed verwerken van afvalstoffen door de nieren/lever, wat een gelige gloed achter laat op de huid;
  > Pijn aan zijkant van mn ballen (later bij gekomen). Zijn ook soort opgezwollen. Pijn/gezwollenheid neemt af als ik lang niet ben klaar gekomen;
  > Wanneer ik klaar kom, kom ik aanzienlijk minder klaar dan voorheen. Daarnaast heeft het sperma een nare geur.

  Aan de hand van deze klachten ben ik bij de huisarts terecht gekomen. Daarbij een SOA-test gedaan - geen resultaat. Ik heb een echo laten maken van mijn nier- en blaasgebied: geen bijzonderheden. Vervolgens ben ik doorverwezen naar een uroloog. Aangezien de rugklachten naar verluidt "grijpbaar" zijn, ben ik daarvoor doorverwezen naar een fysiotherapeut, osteopaat, chiropractor, manueel therapeut en uiteindelijk een MDL-arts.

  Uroloog
  De uroloog heeft mij de volgende testen laten doen:
  > een SOA-test;
  > een test waarbij de sterkte/kracht van je urinestraal wordt gemeten;
  > een blaasonderzoek (door de plasbuis...), hij wilde kijken of de blaas ontstoken was.
  Allemaal geen bijzonderheden geconstateerd. Ik werd naar huis gestuurd met een 7-daagse kuur - deze verhielp de klachten niet. Aangezien ik sterk het idee had dat de beste man mijn verhaal niet eens wilde aanhoren, en maar lukraak iets voorschreef, besloot ik niet nog eens een afspraak te maken.

  Later gebeurde er iets opmerkelijks. Ik had seks met mijn vriendin, waarbij ik over haar buik klaarkwam, maar de ejaculatie dusdanig "hard" was dat dit in haar oog terecht kwam. Zij kreeg hierdoor een heftig ontstoken oog, en na testen bij de oogarts bleek dit Chlamydia te zijn. Wij hebben hier beiden destijds een zware kuur voor gehad inclusief 2 weken geen seks. En wat blijkt: haar klachten waren verholpen, de mijne niet. Na twee weken dacht ik het zekere voor het onzekere te nemen en een anonieme soatest te doen - deze resulteerde tevens in een negatief resultaat.

  MDL-arts, overige therapeuten
  Ik ben uitvoerig behandeld door verschillende therapeuten m.b.t. de rugklachten. De chiropractor, manueel therapeut, ostheopaat en fysio kwamen allen tot de conclusie dat in het gebied rond de nieren het heel stroef en vastgekleefd was, en zij dit met hun behandelingsmethode niet los gaan krijgen.
  Bij de maag darm leverarts heb ik (weer) echo's laten maken van de darmen en nieren - hier waren geen bijzonderheden. Daarnaast bloed laten prikken waarbij alle leverwaardes meegenomen zijn - hier ook geen bijzonderheden. De ingeleverde ontlasting bracht ook geen afwijking.

  Ik was dus eigenlijk weer terug bij af! Toen ben ik terug naar de huisarts gegaan en gevraagd of ik bij een urologie kliniek langs kon gaan. Aldaar de volgende tests gedaan:
  > Bloedprikken - relatief hoge waardes van prostaatactiviteit;
  > Urine laten testen - geen bijzonderheden;
  > Echo van de nieren en blaas - geen bijzonderheden;
  > Inspectie van de eikel - geen bijzonderheden;
  > Prostaat onderzoek - voelde in principe goed aan. Wel opmerkelijk gezien de bloedwaarden.

  Afijn, de uroloog was uit hetzelfde hout gesneden als de vorige uroloog en wilde mij gewoon naar huis sturen. Op flink aandringen heb ik de klachten nogmaals opgenoemd en gezegd dat ik zo niet naar huis gestuurd kan worden - toen hebben we besloten mijn sperma op kweek te zetten. Het resultaat van deze kweek is reeds binnen, maar aangezien tussen elk consulent 1,5-2 maanden moet zitten, kan ik nu rustig afwachten tot hij me belt. Ik kan het resultaat wel openen in mijn medisch dossier: er wordt hier niks vernoemd over een bacterie, schimmel oid aanwezig te zijn.

  Mijn vraag aan jullie is: what to do? De situatie is nu dusdanig onhoudbaar dat ik echt moet zwoegen om mijn werkdagen om te krijgen. Ik ben onwijs vermoeid en snel ziek. Ik overweeg zelfs om de ziektewet in te gaan tot deze ellende voorbij is. Als ik thuis kom na een dag werken moet ik eerste 1uur mn bed in, waarna ik lusteloos mn avond doorbreng.

  Ik merk aan mezelf dat ik echt begin te twijfelen dat dit niet iets ernstigs is (het K-woord, bijvoorbeeld). Niet echt bevorderlijk voor je geestelijke gesteldheid, kan ik je zeggen.

  Hopelijk weten jullie iets!

  Reageer
Reageer op: Pijn penis + pijn rug
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief