Branderige eikel & pijn aan bal.

 • #1

  Hallo ,
  Ik zit met een probleempje! Hopelijk kan iemand mij helpen..

  Ik heb 2 jaar geleden een seksrelatie gehad met een meisje onder de seksrelatie kreeg ik in een keer vreemde klachten..niet direct maar na een tijdje! Heb een aantal maanden een seksrelatie met deze dame gehad +/- 6 maanden gok ik.
  altijd met condoom gedaan op 1x na & als ze mij een blowjob gaf was het wel zonder condoom! ( ik heb haar nooit oraal bevredigd )

  ik zal de klachten hier onder beschrijven.
  ik kreeg erg last van een jeukende branderige eikel , ook leek de jeuk soms uit de plasbuis te komen daarbij had ik ook regelmatig een droge en/of rode eikel.
  Soms ook een drukkend gevoel tussen de anus & balzak en pijn in me rechterbal.
  ik heb het meisje gevraagd of ze haar zelf wou laten testen en dit deed ze toen bleek ze mycoplasma te hebben!
  Het klinkt vreemd maar ik was blij om het te horen nu wist ik teminste wat het was en kon ik me laten behandelen want de testen op chlamydia & gonorroe etc waren daarvoor al negatief.
  ik dus ook direct naar de dokter mezelf laten testen en alvast de medicatie mee gekregen.
  maar toen de uitslag kwam bleek dus dat ik geen mycoplasma had vreemd genoeg!
  na de kuur waren de klachten ook NIET weg na aandringen met veel moeite omdat de test negatief was nog een andere kuur gekregen en ook die werkte NIET.

  Ik bleef maar met de klachten zitten die best wel heftig waren ze waren erg aanwezig bepaalde periodes.
  dus ben ik heel vaak naar de dokter gestapt dat hij helemaal gek van mij werd..
  Ik heb me op verschillende dingen laten testen.
  Mycoplasma
  Ureaplasma
  Gonnoroe
  Chlamydia
  Bacteriën
  Urine op kweek etc
  Meerde malen alles negatief!
  Doorverwijzing naar de Uroloog gevraagd en gekregen , ook hij kon niks vinden daar nogmaals getest op het hele rijtje soa's.. alles negatief.

  Ook verschillende medicaties gehad.
  Voor onsteking bijbal omdat me bal pijn deed ( geen effect )
  Azithromycine ( geen effect )
  Doxycycline ( geen effect )
  En vast nog wel meer niks hielp!

  Daarna weer een afspraak met de Uroloog gemaakt.. en toen zijn ze met zo een slangetje met een cameratje erop via me urine buis naar binnen gegaan maar ook dat zag er allemaal prima uit!
  Nog een scan laten maken van de blaas zag er ook helemaal prima uit.
  Dus alles geprobeert zelf gevraagd kan het herpes zijn? Nee dat kon niet want dat moest er een irritatie gezien zijn aan het slijmvlies via het cameratje of blaasjes op de buitenkant moeten hebben.
  Dus einde verhaal ze konden me niet verder helpen op Urologisch gebied en moest maar bij de bekkenbodemfysio kijken nou dat heb ik dus gedaan ik had geen gespannen bekkenbodem etc. Wel een tijdje oefeningen gedaan elke dag ( geen effect ) dus weer terug bij af.

  en op magische wijzen werden de klachten minder vaak zelfs helemaal niet aanwezig! Nu heb ik een nieuwe vriendin nu al 1+ jaar samen.
  En sinds kort heb ik weer klachten.
  het begon met pijn in me rechterbal anders dan vorig jaar ( meer aanwezig ) dus afspraak gemaakt bij de dokter oke we gaan een echo maken om kanker uit te sluiten.
  echo was niks op te zien dus maar weer naar huis met NIKS even later toch weer gebelt weer langs de huisarts die dacht aan een verociale ofzoiets ( spatader in de bal )
  nou ik weer gevraagd om een echo maar uroloog zag dit niet op de echo nog gevraagd en de uroloog zei nee heb je niet hij is alleen wat meer doorbloed dan je andere bal maar niks bijzonders.
  nou oke weer naar huis met niks klachten trokken even weg.. en kwamen weer terug en toen kreeg ik ook weer last van het branderige/jeukende gevoel op me eikel paar dagen later had ik in een x een koortslip en begon me eikel ook erg te branden ( denk toeval )
  Me koortslip is bijna weg eikel blijft branderig.
  Weer bij de dokter geweest urine bekeken was helemaal prima hij heeft me penis bekeken en zag er allemaal normaal uit. Ben ten einde raad wat veroorzaakt deze klachten!

  En in deze 1+ jaar heb ik veel seks gehad met mijn huidige vriendin..
  ( beide getest voor de relatie ) alles negatief bij ons beide zei heeft ook nergens last van tot de dag van vandaag.
  Dus dan zou je toch niet denken aan een SOA dan had ik haar allang besmet moeten hebben na al die tijd onbeschermde seks?

  Wie kan mij helpen ik ben ten einde raad wat veroorzaakt deze klachten!!! Ik ben op letterlijk alles wat mogenlijk is getest zelfs op HIV ALLES GEWOON ALLES NEGATIEF!

  Reageer
  #2

  Lastig man,

  Is bij de bekkenbodem fysio gevoeld of digitaal gemeten of er overspanning in zit?

  Ik heb zelf ook vage klachten en bij de uroloog kwam er prostatits uit. Dit is ook vaak in combinatie met overspannen bekkenbodem: cpps .
  Overspannen bekkenbodem is ook vastgesteld

  Als je gaat zoeken op dit forum kan je heel vaak vinden dat mannen vaak klachten krijgen na orale sex en dat na vele onderzoeken geen oorzaak gevonden word.

  Sterkte er mee

  Reageer
  #3

  Hoi FdV.

  Ja is gemeten weet niet hoe zo een ding heet maar word anaal ingebracht en dan kijken ze via zo een scherm hoe ofwat.. en was gewoon allemaal prima.

  Ja idd al gezocht op dit forum zie veel mensen met klachten maar zie helaas nergens het antwoord! Ik dacht een keer de bacterie Ueraplasma omdat ik met iemand op dit forum in gesprek raakte met soortgelijke klachten. Bij hem bleek het Ureaplasma te zijn bij mij niet 3x getest niks uitgekomen.. helaas.

  Reageer
  #4

  Ik heb precies hetzelfde. Loop er nu 1,5 jaar mee. Sommige periodes heen laat en dag ineens is het er weer. Mijn klachten zijn branderige volle blaas, pijnsteken in mijn bal vaak links en uitstraling naar lies, been en onderug. Ik merk dat bepaalde voeding het vaak triggered, bijvoorbeeld pittig eten en alcohol. Ben overal voor getest behalve nog ureaplasma. Ga ik nog doen en bekkenbodemfysio ook nog niet gedaan. Maar ook dat geeft niet heel veel hoop als ik de verhalen hier zo lees. Alles is ontstaan na 1x onveilige sex met een vrouw. Diegene had geen soa's en of klachten.

  Reageer
  #5

  Prostitis is niet altijd vast te stellen en dit maakt het soms erg lastig
  Vaak is het in combinatie met bekkenbodem.
  Google eens naar cpps.

  Reageer
Reageer op: Branderige eikel & pijn aan bal.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief