wit schuim bij rukken

 • #1

  Als ik ruk komt er wit schuim op penis onder de eikel. Ik ben perfect gewassen en is niks wits te zien, eikel is bijna altijd bloot en toch vanaf dat ik 2 min ruk is er overal wit plakkerig schuim te zien. Dus lijkt me niet om smegma te gaan, anders zou ik het ook zien voor het rukken. Het gaat niet om voorvocht, het gaat echt om wit schuim (niet doorzichtig). Wat kan dat zijn en hoe krijg ik het weg? Ik vind het vies om al dat wit schuim te zien. Ook is mijn huid op penis onder eikel heel erg droog en schilfert het precies. Volgens huisdokter heb ik geen schimmel of zo en moet ik er nivea of vaseline aan smeren maar blijft zo droog en schilferig, wat kan ik er nog aan doen? Ik heb ook regelmatig wondjes bij het rukken.

  Reageer
  #2

  "Ook is mijn huid op penis onder eikel heel erg droog en schilfert het precies. " dit is dus de oorzaak. en te lang masturberen. gebruik eens wart glijmiddel

  Reageer
  #3

  Ik heb jaren geen last gehad van droge huid en schilfers. Hoe kan dit nu de oorzaak zijn plots? Ik heb het al na 1 min rukken, ik ruk zelden lang. Na 1 min rukken schilfert huid en heb ik wit schuim.

  Reageer
  #4

  Blijkbaar heb je toch een droge huid gekregen. Je kunt aan de huisarts een verwijzing vragen voor de dermatoloog

  Reageer
Reageer op: wit schuim bij rukken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief