Lanette crème

 • #1

  Hallo, ik heb last van een droge huid van de penis en eikel. Ik ben naar de huisarts geweest en die zag geen infectie. Ik kan als ik wil lanette crème gaan smeren. Kan ik dit overal op de penis smeren?

  Reageer
  #2

  Ja dat kan maar wel heel dun aanbrengen en wassen voordat je weer nieuwe creme aanbrengt

  Reageer
  #3

  Oke, en raad je dit aan of kan ik het beter niet doen als het niet nodig is. Ik heb er niet heel veel last van en meer als ik een dag op pad ben geweest met koud weer. Het is wel vervelend.  Dus eigenlijk, heeft het gebruik van de crème nadelen?

  Reageer
  #4

  De creme heeft geen nadelen. En je hoeft het ook niet iedere dag te gebruiken als dat niet perse nodig is

  Reageer
  #5

  Ik ben nog niet begonnen met smeren, maar wil daar vanavond mee beginnen. Is het voor het slapen gaan het beste? Als ik een erectie heb is de droogte erger en zie ik wat wittig spul door de droogte. Hoort dat bij alleen een droge huid? Ook zitten er wat kloofjes op de eikel. De huisarts zag 2 week geleden zoals ik al zei geen infectie. Ik had er alleen eerst nooit zo erg last van. Kan het zijn dat de huisarts het mis had of komt een droge eikel vaak voor en kan dit ook weer verdwijnen.

  Reageer
  #6

  Het beste voor het slapen gaan gebruiken.
  Ik kan er helaas zo ook niet veel over zeggen. als het niet verbetert, vraag dan aan de huisarts een verwijzing voor de dermatoloog

  Reageer
Reageer op: Lanette crème
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief