Scheurtjes voorhuid

 • #1

  Hi,

  Ik heb de laatste tijd na de seks vlak onder de eikelrand kleine scheurtjes. Een paar jaar geleden had ik dit ook. Ik heb de huid veel rust gegeven, hormoonzalf en een vaseline voor de voorhuid gebruikt om de huid aan te sterken. Echter heb ik nu dus weet bij seks problemen. Ik heb een periode geen seks gehad om de huid te laten herstellen. Het gaat eigenlijk altijd mis als de dame wel nat is maar ik nog niet naar binnen ben geweest. Dan is het stroef en soms iets te droog. Echter gebeurd het soms ook met glijmiddel en soms met een condoom. Alsof hij de condoom de huid open wrijft. Ook zonder condoom kan ik problemen krijgen. Helemaal als de vrouw wat droger wordt dan krijg ik dus problemen.

  Nu vroeg ik me af wat ik hier aan kan doen. Het lijkt steeds sneller te gebeuren en de littekens van een paar jaar geleden staan nog op de huid. Het lijkt slecht te genezen. Het begint ook altijd op dezelfde plek.

  Ik heb voor de voorhuid bij het ziekenhuis gelopen omdat deze snel vurig is. Dit heeft toen de tijd niet veel opgeleverd. De huid is wat strak maar kan niet worden verholpen.

  Nu zijn de scheurtjes niet vervelend, maar irriteert wel en het gebeurt dus altijd met seks en ben bang voor lange termijn problemen.
  Het is dus niet het toompje.
  Op een foto helaas lastig te zien.

  Heb je tips wat ik hier aan kan doen?

  Reageer
  #2

  Ik heb voor de voorhuid bij het ziekenhuis gelopen omdat deze snel vurig is. Dit heeft toen de tijd niet veel opgeleverd. De huid is wat strak maar kan niet worden verholpen.

  Ik denk dat een besnijdenis wel een oplossing zou kunnen zijn, maar dat moet je dan natuurlijk ook nog willen.

  Wat de scheurtjes betreft zou je naar een dermatoloog kunnen gaan. Hormoonzalf is niet echt een goede oplossing, want die maakt de huid dunner en dan nog gevoeliger. Ook vaseline is niet een beste keuze omdat die uit aardolieproducten wordt gemaakt.

  Als je het met een crème eerst nog zou willen proberen, dan zou ik Lanette crème proberen. En bij seks in ieder geval glijmiddel op waterbasis gebruiken

  Reageer
  #3

  Ik heb op het moment cetomacrogol. De vettere. De huid wordt wat soepeler maar niet smeren geeft snel weer problemen en na een jaargeleden smeren scheurt het dus nog steeds.

  De besnijdenis werd afgeraden omdat de scheurtjes op de plek zitten waar de huid weer wordt vastgemaakt. De uroloog gaf aan dat het probleem hierdoor zeker zou blijven.

  Het lijkt wel alsof de huid extreem dun is geworden en dus niet dikker wordt.

  Reageer
  #4

  Dan zou ik er toch eens mee naar een dermatoloog gaan

  Reageer
Reageer op: Scheurtjes voorhuid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief