Scheurtjes in voorhuid/toompje

 • #1

  Hallo.

  Ik heb scheurtjes in mijn voorhuid/toompje. Maar dit heelt vaak wel, maar als ik dan weer seks heb gehad of masturbeer gaan ze weer open. En ook als ik mijn voorhuid naar achteren doe wil dit wel eens gebeuren. Wat te doen??

  Reactie
  #2

  Ik denk dat het dan goed is om naar de huisarts te gaan. Bespreek het verwijderen/doorknippen van het toompje

  Reactie
  #3

  Ik heb precies hetzelfde sinds een jaar nu ongeveer, voorheen heb ik er nooit last van gehad. Ik denk dat het komt omdat ik vaak (bijna altijd) mijn penis met olie of vaseline insmeer, en het huis van mijn penis nu extra droog is ofzo omdat dit nu olie/vaseline gewend is. Mijn tweede vermoeden is dat het komt omdat ik mijn penis elke dag met zeep was tijdens het douchen. Ik wil mij echt niet laten besnijden en hoop dat dit op een andere manier is op te lossen.

  Reactie
  #4

  heb het zelfde probleem de voorhuid kan niet meer(pijnlijk)naar achteren de top is helemaal rood (ontstoken???) wat te doen

  Reactie
  #5

  @anonimo en @izak

  Ga met die klachten naar de huisarts. Het kan een infectie zijn die met een zalf te behandelen is.

  @anonimo waarom smeer je je penis in met olie of vaseline?

  Reactie
  #6

  @Tandor ik was gewend om tijdens sex of mastruberen olie of vaseline te gebruiken.. ook na het douchen smeer ik mij in met bodylotion of olie.. en zodoende smeerde ik mijn penis ook ermee in.

  Reactie
  #7

  Het is toch beter om dat niet te doen. Sowieso geen vaseline daarvoor gebruiken. Als je iets wilt gebruiken tijdens seks of masturberen, gebruik dan een glijmiddel dat daarvoor is bestemd.

  Reactie
  #8

  Hi Guys,

  Ik ben langs bij de huisarts geweest en heb mijn probleem aan hem uitgelegd, de huisarts heeft mij een zalfje voorgeschreven dat heet Betamethason 1mg, dit moet ik 2x daags aanbrengen op de voorhuid van mijn penis en zal er dus voor zorgen dat het voorhuid soepeler raakt waardoor de klachten zich waarschijnlijk niet meer zullen voordoen. Ik houd jullie op de hoogte, hebben jullie trouwens al actie ondernomen of wat wijzer geworden?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  En heefthet geholpen??

  Reactie
Reageer op: Scheurtjes in voorhuid/toompje
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief