balzak scheren. waarmee?

 • #1

  Waar Scheer Ik Het Beste Mijn Balzak/Penis Mee & Wie Heeft Tips Tegen Het Plakken v/d Geschoren Testikels?

  Hallo, waar mee kan men het beste het hele "zaakje" scheren? Ik gebruik nu een philips bodygroom en dat gaat wel, maar optimaal is het niet. Met een scheermes mijn zak scheren word een bloedbad.

  Groeten, Jac.

  Reactie
  #2

  ik heb al meerderekeeren op deze site een advies gegeven.ik gebruik gilette mach3 turbo en gulden hand scheerzeep je ka ook gilette fusion nemen scheert nog beter.eerts douchen en dan scheren en met koudwater naspoelen.je zal in het begin nog wel eens een sneetje oplopen in je zak maar na enige weken gaad dit vanzef over.kwestie van volhouden dus.30procent van de mannen scheert der eigen tegen woordig volledig glad.dus je bent geen uitzondering meer.nu een kwestie van volhouden ik scheer mij al30jaar vollig kaal.zou geen haartje meer hebben willen. veel sucses.

  Reactie
  #3

  Lees deze berichten ook eens:

  http://www.dokter.nl/forum/Allergie/41677-Rode-bultjes-na-het-scheren-van-de-schaamstreek.html

  http://www.dokter.nl/forum/Huid-haar/83801-ingegroeide-haartjes.html

  http://www.dokter.nl/forum/Relatie-seksualiteit/119509-Ballen-scheren.html

  Reactie
  #4

  ben 14 en scheer m n zaakie ,op ballen nog niet veel ,wat dons en ga gewoon zonder zeep met scheermes erover,gaat goed hoor.

  Reactie
  #5

  jij bent 14 en heb allen nog wat beginnende dons,maar als je 17 bent zoals ik en ontzettend behaarde ballen hebt is het een ander verhaal te meer daar ik ook nog lage mannen-hangballen heb dus moeilijk te scheren.weet iemand hier een oplossing voor,want ik MOET van mijn vriendin gladde ballen hebben anders wil ze mij niet pijpen !schaamhaar is geen probleem heb ik lekker kort gemaakt 1 cm als het weer 2 is gaat de baard/pik trimmer er weer over!!!

  Reactie
  #6

  overtollig haar eerts voorzichtig wegscheren met een tondeuze daarna goed inzeepen met guldenhand scheerzeep.je zak srak trekken en met een gilette mach3 turbo of fusion mesje met de haren mee naar beneden scheeren.als ik jou was alles glad scheeren.als je klaar bend even met de douch naspoelen en dit 2maal per week.veel sucses

  Reactie
  #7

  Satopex,raad opgevolgd ,goed gegaan,heb mooie gladde balzak gekregen op deze manier.wel even wennen weer zo n baby zak.Zak ,,plakt,, wel nu aan mijn boven benen ,heb je daar ook een tip voor als mannen onder elkaar....

  Reactie
  #8

  je moet een srakke slip of strings van katoen dragen waar je de zak en penis kan "opbergen".in iedergeval geen boxserchorts dan gaat het zaakje plakken en bungelen.ben geen homo maar draag katoenen strings is meschien wel geen mode ik vind het heerlijk dragen.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Thanks Satopex,ga ik doen ,in ieder geval ben ik vanavond ,,netjes ,, voor mijn meisje !prettig week-end ook, Wander.

  Reactie
  #10

  Voor jongens met ook geschoren zakken die het ,,plakken,, willen tegengaan ,ik heb nu een katoenen string gekocht zoals satopex zei en die doe ik onder mijn calvin klein boxer aan,want het is hot wanneer je je broek een eind naar beneden hebt in de disco en je (merk) boxer te zien is...

  Reactie
  #11

  om plakken te vorkomen gebruik ik na scheeren Zwitsal baby poeder. Kreeg je vroeger ook op je balzakje. alles blijf lekker droog

  Reactie
  #12

  Ik scheer me balzak gewoon met scheerschuim en een mesje. Als je van onder naar boven scheert doet er niks op. Ik scheer het om de 2 dagen en ik zie nooit geen bloed.

  Reactie
  #13

  ik scheer net als jan mij om de 2dagen mijn stoppels weg.schaamhaar heb ik al 25jaar niet meer.zowel mijn zak als daarboven is spiegelglad.ik gebruik gulden hand scheerzeep en gilette fusion scheermesjes.ik vind het een fris gevoel als ik mijn zak heb geschoren.

  Reactie
  #14

  Ik scheer mijn balzak steeds met een gilettte en nu nog altijd met succes en zonder bloedbad.

  Reactie
  #15

  Het vrouwelijkmes Venus van gillette is voor mij de meest ideale geeft een goede bescherming tegen verwonding door zijn grote glij oppervlak. Ik snij me nooit meer en geeft een voorteffelijk resultaat voor lange tijd. Niet bedoeld als reklame maar als daadwerkelijk ervaring door vergelijking.

  Reactie
Reageer op: balzak scheren. waarmee?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief