Vraag over wond op penis

 • #1

  Op dit moment loop ik al een tijdje met een snee wond op mij penis die vaak open gaat tijdens de seks. Dit is altijd genezen alleen deze keer is er al 2 weken deze wond.ik begin mij zorgen te maken omdat het erg glimt en ook voor veel irritatie lijdt. Daarnaast heb ik ook een plek op een balzak die sinds kort donkerder is geworden. Hopelijk kan iemand mij verder helpen. Ik heb al een afspraak bij de urologie gemaakt maar weet niet of het dringend is.

  Reageer
  #2

  Hierbij de wond

  Reageer
  #3

  En hierbij de ?wrat?

  Reageer
  #4

  Het is in ieder geval goed om ermee naar de dokter te gaan. Ik weet niet hoelang je moet wachten, maar je zou ook eerst naar de huisarts kunnen gaan.
  Het andere kan idd een wrat zijn

  Reageer
  #5

  Dankjewel voor de snelle reactie. Ik heb een doorverwijzing gekregen van de huisarts. Maar hij wist het zelf ook niet in zijn woorden dus daarom de doorverwijzing. Ik heb 2 jaar geleden een besnijdenis gehad dus hij dacht dat mogelijk daar mee te maken had.

  Reageer
  #6

  ahh oke. Dan maar eens even afwachten. Wel zou ik aanraden om even geen seks te hebben en niet te masturberen

  Reageer
  #7

  Ik hoop het! Ik ben de laatste 2 weken al niet wezen mastuberen of seks gehad dus hierdoor mijn angst. Ik moet nog 6 weken wachten maar hopelijk zou het dan over gaan. In ieder geval bedankt voor reactie op de late avond John!

  Reageer
  #8

  6 weken is wel erg lang met een wond. Probeer toch om eerder een afspraak te krijgen. De huisarts zou ook om een spoedafspraak kunnen vragen

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Klopt, Ik zal gelijk morgen de praktijk bellen! Verder neem. Ik aan gewoon schoonhouden? Geen ontsmetting dingen gebruiken of wel?

  Reageer
  #10

  gewoon met water schoonhouden en en beetje droogdeppen

  Reageer
  #11

  Ik neem aan gewoon schoonhouden*

  Reageer
  #12

  Ga ik doen. Nogmaals bedankt!

  Reageer
  #13

  Graag gedaan

  Reageer
Reageer op: Vraag over wond op penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief