Erectie : bijna altijd…

  • #1

    Ik ben al naar een uroloog geweest en naar de huisarts... Alles blijkt normaal, maar ik vind dat niet.
    Ik heb de ganse dag door last van erecties, ik ben ook vaak opgewonden. Op school had ik er al last van en toen had men daar een uitleg voor. Helaas is dat nooit een probleem van opgroeien gebleven. Ik blijf daar last van hebben. Allerlei therapieën en zelfs kalmerende pillen geprobeerd. Loeihard... Ik ben bovendien niet klein geschapen dus door een jeans valt dat nogal op, ik draag tegen mijn zin wijdere broeken en dat lijkt nergens op. Of ik nu kies voor knellende boxers of losser ondergoed, dat doet er niets aan, naakt slapen of met pyjama, ik word er wakker van en heb dan echt neuklust.
    De ganse dag ben ik dus geil. Met voorvocht en véél voorvocht. Ik kan ook zonder seks ejaculeren. Ik moet zelfs niet masturberen dan. Mijn vrienden zijn jaloers , ik vind het een enorme hindernis. Ik moet maar denken aan lekkere borsten en knal. Zelfs naar een meid kijken , ... op de trein, bus, straat, boenk. Hij staat. En op het werk is het super genant zeker in de horeca.

    Reageer
    #2

    Misschien moet je dan eens met een psycholoog gaan praten.

    Reageer
Reageer op: Erectie : bijna altijd…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief