Roodheid meatus & onderste lipje meatus

  • #1

    Ik heb/had een ietswat te kort frenulum waardoor mijn voorhuid aan de onderkant van mijn penis niet volledig over de eikel kon. Was niet echt dramatisch, want heb er jaren niet echt last van gehad. Wel onstond daardoor aan het uiteinde van mijn frenulum een verdikking (waarvan het onderste meatus-lipje deel van uitmaakt). Dus mijn frenulum had zich wat gezet door extra huidgroei om zo waarschijnlijk tegen de druk van normaal (niet hard) masturberen te kunnen. Nu heb ik maanden terug echter een fleshlight gebruikt waardoor er excessief veel druk op het frenulum kwam te staan. Op het einde van die masturbeersessie wou ik wat glijmiddel op mijn eikel doen, kreeg ik daar een pijn/branderige scheut in mijn eikel zeg. Volgende morgen zag ik de douche dat het onderste lipje (verdikking uiteinde frenulum) wat opgezwollen was alsook dat er een rood circeltje van +- 1 cm op het uiteinde van mijn penis zat. Nu ben ik zo dom geweest om een ganse tijd met te losse onderbroeken te blijven lopen waardoor ik serieuze irritatie heb gekregen op dit uiteinde. Ondertussen naar de uroloog geweest en deze heeft m'n frenulum geknipt/verlengd. Ben nu bijna 3 weken ver maar de roodheid van dat bobbeltje en circeltje bleven maar duren. Nu pas ben ik overgestapt naar strakkere onderbroeken zodat mijn voorhuid goed boven mijn eikel kan blijven. Ben ook teruggeweest naar de uroloog maar die vond het blijkbaar normaal uitzien (ook al was het rood...).

    Ik heb zoveel spijt dat ik met die fleshlight heb wezen rukken / niet sneller gestopt ben. Doch nu ik geknipt ben kan er toch geen druk meer staan op het uiteinde/lipje en indien ik nu x weken mijn eikel kan beschermen tegen irritatie door de voorhuid erover te houden (tevens spoelen met water na urineren) zou dit toch ooit nog in orde moeten kunnen komen??

    Heeft er iemand een advies, word hier tamelijk depressief van...

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen...

    Reageer
Reageer op: Roodheid meatus & onderste lipje meatus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief