klaarkomen lukt totaal niet !

 • #1

  Ik heb even een vraag over hoe het kan dat ik nog nooit ben klaargekomen. Ik ben een 20 jarige man en telkens als ik masturbeer, kom ik niet klaar. Ik ben zelfs nog nooit klaargekomen.

  Iemand vertelde me dat sperma moet rijpen en het dan naar de prostaat gaat en zit te wachten tot er seksueel gehandeld wordt en als er niets gebeurt, het na zoveel weken 'snacht een natte droom is, maar dat heb ik ook al niet.

  Kan het dat ik gewoon nooit sperma ga aanmaken want als ik masturbeer komt er na 3 uur nog geen orgasme terwijl dit normaal 10-30 min. maar duurt?

  Groetjes Antoon

  Reactie
  #2

  kan je wel een erectie krijgen?

  Reactie
  #3

  ja zelfs een redelijk harde , ik snap het ook niet hoe het kan

  Reactie
  #4

  Dag Antoon, mag ik aannemen dat je hiermee al eens bij de huisarts bent geweest?

  Reactie
  #5

  Bijna altijd is dit een psychisch probleem. het komt vaker voor, meer bij vrouwen dan bij mannen. Mannen hebben eerder last van impotentie.

  Reactie
  #6

  Anorgasmie is het onvermogen tot het bereiken van een orgasme bij de geslachtsgemeenschap, vooral bij vrouwen. Anorgasmie kan het gevolg zijn van angst om betrapt te worden, van conflicten met de partner, het ontbreken van tederheid of techniek bij de partner en schuld- of schaamtegevoelens. Soms is er een dieper liggende problematiek, waar therapie bij een seksuoloog voor nodig is. Bij de man kan dit in zekere zin worden vergeleken met impotentie.

  Reactie
  #7

  nee en ik ben het ook niet van plan het moet maar van zelf gaan.

  Reactie
  #8

  Hallo, Ik zit namelijk met een niet groot probleem maar vooral een vreemd probleem! Ik ben een man van 20 en ben er nog nooit in geslagen om tot klaarkomen te komen, laat staan een natte droom te hebben. Na vele jaren te proberen vind ik het nu genoeg geweest telkens als ik masturbeer word men penis gewoon stijf en dat is het meer niet! Ik heb nog nooit dat gevoel gehad van bijna klaarkomen of van klaarkomen zelf .
  Volgens mij maak ik gewoon geen sperma aan hoe dit komt weet ik niet, het kan bijna niet anders er is nog nooit sperma uitgekomen. En als ik sperma aanmaakte waar blijft dat dan wanneer er nooit een orgasme is? Men penis word stijf en ja ik kan nog 5 uur masturberen maar het wil niet komen? groetjes anoniem x

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: klaarkomen lukt totaal niet !
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief