Schimmel en schilfering balzak

 • #1

  Sinds 2 maanden heb ik schimmel bij mijn balzak. Ik gebruik een creme tegen schimmels van de Kruidvat alleen het helpt niet. Verder heb ik ook andere klachten, waardoor ik heel onrustig ben en stress ervaar. Het gaat samengevat om de volgende klachten:
  - Schimmel bij balzak en liezen;
  - Droge mond;
  - Schilfering op hoofdhuid, voorhoofd en wenkbrauwen;

  Deze klachten geven mij heel erg veel stress en ik ben voortdurend op zoek naar ziektes. Ter informatie: ik heb door omstandigheden (ik was het niet van plan) iemand gepijpt zonder condoom. Sowieso heb ik nooit eerder seks gehad met iemand. Ik denk niet dat ik een soa heb maar door alles wat ik lees ben ik toch wel bang voor hiv/aids of bijvoorbeeld suikerziekte. Heeft iemand een tip wat ik moet doen? Ik ben ten einde raad! Ik heb verder geen heftige klachten als vermoeidheid, hoofdpijn of koorts.

  Reageer
  #2

  Belangrijke aanvulling is wel, bedenk ik me nu ineens, dat ik de schimmel al had voor dat ik iemand heb gepijpt. De schilfering op hoofdhuid, voorhoofd en wenkbrauwen had ik ook al in lichte vorm voordat ik gepijpt heb. Het enige wat er nog bij kwam was de droge mond; er is wel speeksel hoor alleen mijn lippen zijn droog en mijn mond voelt relatief droog aan.

  Reageer
  #3

  HIV zal het niet zijn. Het zijn toch andere klachten en suikerziekte heeft met een soa of seks natuurlijk helemaal niets te maken.
  Ga met de klachten naar de huisarts voor wat onderzoek

  Reageer
Reageer op: Schimmel en schilfering balzak
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief