Penis stinkt, maar ben nog maagd

 • #1

  Hallo,

  Elke dag was in mijn penis met lauw warm water, ook goed achter de eikelrand. Maar nog stinkt mijn penis altijd, ook direct al na het douchen. het ruikt gewoon niet fris, zelf ben ik nog maagd dus een soa kan het niet zijn. eerder was er een schimmelzalf voorgesteld voor huidschimmel. maar ik ben die naam vergeten. Alvast bedankt!

  mvg, Tim

  Reageer
  #2

  Blijven er misschien veel urineresten achter? Schuif je de voorhuid een beetje naar achter zodat het plasgaatje vrij komt als je plast? Je was ook altijd even na masturberen?

  Reageer
  #3

  Bedankt voor het snelle antwoorden, Ik schuif indd mijn voorhuid altijd ff naar achter tijdens het plassen en daarna dep ik het ook droog. Na het masturberen was ik ook met lauw warm water.

  Reageer
  #4

  Dan is het wellicht goed om er toch eerst even mee naar de huisarts te gaan. Een schimmelinfectie zou kunnen ofschoon je dan eigenlijk iets meer klachten zou moeten hebben. Maar voordat je iets gaat smeren, zou het beter zijn om ook zeker te weten of het een schimmelinfectie is.

  Reageer
  #5

  Een tijd terug was hiervoor door een van jullie een huidschimmelcreme voorgesteld. ik ben alleen de naam vergeten, volgens mij begon het met een c. Ik wilde liever zoiets proberen voordat ik naar de dokter gaan, vind zoiets best genant

  Reageer
  #6

  Dat moet je zelf beslissen. Canesten is de naam

  Reageer
  #7

  Top, danku!

  Reageer
Reageer op: Penis stinkt, maar ben nog maagd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief