Klaarkomen na besnijdenis

 • #1

  Ik ben iets meer dan drie maanden geleden besneden wegens een steeds terugkerende spaanse kraag. Wat dat betreft is de operatie goed geslaagd.

  Wat echter een groot probleem is, is dat ik onmogelijk nog tot een orgasme via zelfbevrediging kan komen (ik ben alleenstaand). De uroloog had hiervoor gewaarschuwd en zei dat ik "een nieuwe manier" moest vinden, maar goed, "die nieuwe manier" heb ik dan duidelijk nog niet onder de knie.

  Al van tijdens het de eerste week kreeg ik regelmatig weer nachtelijke zaadlozingen, dat was al van in mijn puberteit geleden. Ook daar werd me voor verwittigd. Maar ze blijven - ook na drie maanden - maar duren (vermoedelijk omdat ik niet meer tot een manuele lozing kan komen).

  Hoe lang blijft dit nog zo?

  Reageer
  #2

  Ik masturbeerde vroeger door de voorhuid op- en neer te bewegen over de eikel, dat kan nu niet meer dus je moet het dan met de huid doen op de basis van je penis, die echt 90% minder gevoelig is ofzo. Ik ben 2 jaar geleden besneden en nog steeds duurt het op deze manier ontzettend lang eer ik klaarkom, idem als ik seks heb met mijn vrouw. Het ene probleem (smalle voorhuid) is gewoon vervangen door het andere (moeilijk kunnen klaarkomen) en daar ben ik behoorlijk boos om.

  Factoren die bij mij helpen: heel veel harde, rechtstreekse stimulatie, heel veel voorspel, veel dagen tussen twee ejaculaties laten, goed opgewonden zijn. Een vluggertje zit er helaas niet meer in.

  Reageer
  #3

  Met veel glijmiddel over je eikel wrijven!
  Leer je vanzelf wel wat lekker is.

  Doe mij toch maar liever moeilijk klaarkomen dan m’n eikel niet kunnen ontbloten.

  Reageer
Reageer op: Klaarkomen na besnijdenis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief