Geen gevoel in geslachtsdelen

  • #1

    Beste lezer,

    Sinds twee jaar heb ik geen gevoel meer in mijn penis en testikels en scrotum, alleen de voorhuid heeft nog gevoel. Ik ging hiervoor naar de uroloog en neuroloog, maar zij wisten niet wat de oorzaak kon zijn. Ik ging ook naar de bekkenbodemtherapeut, die zei dat alles in orde was.

    Mij is verteld dat het waarschijnlijk beschadigde perifere zenuwen zijn, die niet kunnen worden gemeten en waar niets aan kan worden gedaan. Maar voor zover ik me herinner, heb ik niets gedaan om ze te beschadigen, en daarvoor heb ik nooit pijn gevoeld.

    Ik ben ten einde raad, het kan toch niet zomaar zijn dat het gevoel van de ene op de andere dag verdwijnt en ik word weggestuurd met "leer ermee te leven"? Is er iemand die zich hierin herkent en weet wat ik kan proberen om weer gevoel terug te krijgen?

    Goed om te weten is dat ik niet rook, geen drugs of medicijnen gebruik en een gezonde levensstijl heb, mijn testosteron is gemeten en in orde.

    Reageer
Reageer op: Geen gevoel in geslachtsdelen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief