kromme penis (als banaan naar beneden)

  • #1

    Ik ben nu 16 jaar en ik heb een probleem met mijn penis: in erectie staat mijn penis krom als een banaan naar beneden.

    Ik heb geen pijn of andere klachten. Het enige probleem is dat ik me er verschrikkelijk aan erger en dat ik me er ook vooral voor schaam.

    Mijn vraag is nu: wat is hier aan te doen?
    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Hoi,
    Ik heb ook een kromme penis net als jij deze staat krom naar beneden als een banaan.
    en net als jij geen pijn ofzo.
    als ik een stijve heb gaat mijn voorhuid maar tot aan het randje van mijn eikel naar achter dat heeft volgend mij met de kromming te maken of met verkort toompje.
    sex lukt gewoon bij mij en ook aftrekken geen problrrm.
    ik schaam me wel en hoop altijd dat niemand het zie als ik stijve heb.

    Reageer
    #3

    Ik vind het elke keer weer jammer als mensen zich schamen zoals ze geschapen zijn. Dat ben jij? Dat is jouw lichaam! Dat mag er zijn! En dat is goed!

    Reageer
    #4

    Hallo,

    Niets aan de hand. Quasi elke penis heeft één of andere kromming. Die van jou kromt als een banaan naar beneden, wel de mijne kromt als een banaan naar boven; in die mate zelfs dat hij met de punt van de eikel quasi horizontaal tegen mijn buik duwt in erectie. Ik ondervind er ook geen last van. Ik moet toegeven dat het inderdaad (toch in mijn geval; over jouw kan ik niet oordelen uiteraard) geen mooi zicht is (ik was er net als jij in 't begin ook wat beschaamd over en er werd wel eens mee gelachen), maar doordat hij nogal flexibel is, levert dat bij seks niet het minste probleem op, integendeel. Dus, 'k zou me maar geen zorgen maken.

    mvg

    Reageer
    #5

    Aan anoniem en Kees,

    Er is helemaal niets mis met je penis. Ikzelf heb ook een kromme naar beneden.

    Dit heeft allemaal te maken met de ligging van je penis en hoe het ligament dat het schaambeen verbind met je buik. Deze pees rekt tijdens de pubertijd wat uit naar de ligging waarin je penis zich bevindt.

    Mensen die de penis naar links boven dragen zullen automatisch een kromming naar links en naar boven hebben bij erectie. Mensen die de penis (omwille van losse boxers of gewoon in onderbroeken kan ook) naar beneden dragen, hebben eerder een kromme naar beneden. Dit laatste komt echter minder voor dan de andere. Recht naar boven is ook slechts in weinig gevallen zo.

    Ikzelf draag ook meestal naar beneden. De sex is heerlijk al is het soms een raar zicht.

    Er is een mogelijkheid om je te laten opereren. Zo verkorten ze de pees wat en staat hij meer omhoog. De kromming van je penis blijft uiteraard naar beneden staan. Dit door de vergroeiing. Als je gewend bent om naar beneden te dragen zou ik je dit niet aanraden. Dit kan voor pijnlijke gevolgen zorgen...

    (Tip om niet met je te laten sollen in publieke douches of dergelijke: Pomp je penis wat op met je hand(voorzichtig uiteraard) zodat hij een klein beetje stijf wordt. Doordat hij niet als een paal naar boven gaat lijkt je penis een heel stuk groter! Werkt bij mij ook en ze kijken hun ogen uit!)

    Reageer
    #6

    Beste,

    Niets van aantrekken: de meeste mannen hebben één of andere kromming. Mijn penis is daarop ook geen uitzondering; sterke kromming naar boven. Tja, 't ziet er niet uit, maar who cares?

    Reageer
    #7

    hallo ik heb ook een kromme penis maar dan staat hij krom naar boven toe als hij stijf is doet meestal pijn in erectie heb gelezen op internet dat het de ziekte van pyropnie is in erectie staat hij soms 75 graden krom vooral de ochtenderectie is dan pijnlijk is er iemand die weet wat de laatste techniek is om dit op te lossen ik zit er wel een beetje mee.

    Reageer
    #8

    ik heb een penis die in erectie naar onderwijst. Ik heb er verder helemaal geen last van, ook het rukken gaat gewoon goed. Ik ben zelf nog maagd, dus ben ik soms bang dat ik niet met een meisje naar bed kan. Is dit heel erg of is er eigelijk geen probleem?

    Gr. Joep

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    @Joep: Geloof me als ik zeg dat ik nooit problemen heb gehad met meisjes die opmerkingen maakten. Als je piemel stijf is en je hebt beide zin in sex, dan heb je gewoon sex. Niet moeilijker maken dan dat hoor! In sommige standjes is het zelfs lekkerder voor een meisje dan een "rechte" en voor de rest maakt het niet uit. Maar dat zoek je zelf maar even uit! hahaha

    Reageer
    #10

    Dank je gast007. Praktisch en wel zo duidelijk!

    Reageer
    #11

    Altijd leuk, de bemoedigende woorden, maar als je het niet vertrouw, ga alsjeblieft naar de dokter.
    Ik heb zelf een penis gehad die ook als een banaan naar beneden stond. Uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben naar een dokter gegaan. De dokter dacht namelijk dat het kwam doordat ik een te krappe voorhuid had, maar nadat ze die weggehaald hadden bleek het probleem er nog steeds te zijn (overigens was mijn voorhuid te krap, maar dit ter zijde) Vervolgens ben ik nogmaals geopereerd en hebben ze mijn penis een stuk rechter gemaakt. Toegegeven, het was geen leuke operatie, maar het heeft mijn zelfvertrouwen erg versterkt, en sindsdien heb ik ook geen problemen meer met sex.
    Mocht je vragen hebben, ik kan je altijd antwoorden.

    Succes.

    Reageer
    #12

    Inderdaad kan een kromstand van de penis in erectie soms optreden door littekenvorming, als gevolg van trauma maar ook spontaan, in een van de twee zwellichamen. In deze gevallen kan de kromstand van de penis verholpen worden middels chirurgie.

    Reageer
    #13

    hee daar,

    ik weet niet of je er inmiddels uit bent, maar ik heb hetzelfde gehad. Ook ik schaamde me ervoor, maar uiteindelijk toch maar laten behandendelen. Mocht je meer willen weten, neem dan even contact op.

    Reageer
    #14

    Hallo allemaal, mijn vriend heeft ook een kromme met een afwijking naar links. Het schijnt dat dat door het aftreken komt hebben we ons laten vertellen, hij had het ook niet altijd al. De manier om hem iets rechter te krijgen is in de andere richting aftrekken. Heel veel succes allemaal maar geloof mij geneen penis die ik heb gezien was mooi recht dus hoort erbij.

    Reageer
    #15

    Dit is onzin. Ik weet niet waar je die 'kennis' vandaan haalt, maar het is absoluut niet waar.

    Reageer
Reageer op: kromme penis (als banaan naar beneden)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief