Supergevoelig na de besnijdenis – helemaal geen beterschap te merken

 • #1

  Ik ben 46 jaar en ik heb mij dinsdag voor medische redenen laten besnijden. Ik ben altijd supergevoelig geweest aan de eikel en ik had gehoopt dat het na een week beter zou zijn. Helaas is dat totaal niet het geval. Het wordt er alleen maar pijnlijker op. De eikel begint steeds ook steeds roder te worden van irritatie.

  Ik probeer met de onderbroek aan te slapen, maar ik word dan elke 5 minuten terug wakker van de supergevoeligheid. Zonder broek aan heb ik dan weer van die extreem pijnlijke nachtelijke erecties.

  Rondwandelen met mijn broek aan in huis gaat amper, ik wandel dan rond als een hoogbejaarde (letterlijk) zo supergevoelig is het daar beneden. Ik heb geprobeerd met de wagen te rijden maar dat was te gevaarlijk en dat lukt nog steeds niet.

  Is dit normaal dat het na een week niks beter is qua gevoeligheid en betert dit na verloop van tijd? Want momenteel is het echt niet te doen.

  Reageer
  #3

  Neem even contact op met poli chirurgie/urologie

  Reageer
  #4

  Thanks maar ik heb ondertussen een (voorlopige) oplossing gevonden die wel werkt: Een stukje gaas.

  Ik lees hier tips zoals smeer er vaseline op en wikkel je penis in, met een stukje gaas.

  Echter ik heb die info  niet meegekregen in het ziekenhuis en dat vind ik jammer. Ze opereerden mij en dan was het van: Hier is een zalfje voor de wonde en trek uw plan.

   

   

  Reageer
Reageer op: Supergevoelig na de besnijdenis – helemaal geen beterschap te merken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief