Één bal hoger dan de ander?!

  • #1

    Oke ik heb vraag, een aantal dagen geleden kwam ik tot de ontdekking dat mijn linker bal iets lager hing als de rechter. Na het een paar dagen aan te kijken kwam ik tot de ontdekking dat ik eigenlijk mijn buik best wel vaak (misschien door stress) aanspan/inhoud en daardoor mijn rechter bal ook meer optil, want wanneer ik ontspan zakt hij weer (het verschil is nooit meer dan een vinger dikte maar alsnog). Ik kwam er hierdoor ook achter dat ik mijn rechter bal beter en meer kan optillen/naar me toe trekken ? Dan de linker. Als ik sta kan ik links iets optillen (rechts meer), maar als ik lig alleen rechts. Is dit slecht ? Of hoort dit zo ? Ik wacht de reactie af.

    Groet.

    Reageer
    #2

    Dat is heel normaal

    Reageer
    #3

    Ok, het maakt dus ook niet uit dat de één af en toe wat hoger hangt en de ander wat lager, dat één wat schever hangt of wat meer naar voor ? Dank voor de reactie.

    Groet.

    Reageer
    #4

    Nee hoor. Dat is normaal

    Reageer
    #5

    Oke, hartelijk dank voor uw reactie !

    Groet.

    Reageer
Reageer op: Één bal hoger dan de ander?!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief