Bal is hoger gaan hangen

 • #1

  Dag allen,

  Een week of 2/3 terug had ik tijdens de seks dat de ejaculatie lang op zich liet wachten en als gevolg hiervan mijn rechterbal erg opzwelde en pijn ging doen, maar na ejaculatie was het in orde dus ik verweet het aan een soort "blauwe ballen"-fenomeen.

  Een kleine week geleden viel het me echter ineens op dat die rechterbal een stuk hoger hangt dan normaal voor mijn gevoel, en ook meer naar voren hangt dan eerst. Haast alsof hij gekanteld is. Ik heb niet per se het gevoel dat hij groter of harder is dan eerst (misschien wel, misschien niet, vind het lastig te zeggen maar voelt gelijk aan de andere bal) en sinds ik dat ontdekt hebt heb ik soms een bepaalde pijnloze "sensatie" in mijn rechterbal, maar ik weet niet of dat tussen mijn oren zit of niet (heb er wel een handje van om ziektebeelden te "voelen" zonder dat er sprake van is, puur omdat ik er aan denk... maar opnieuw, geen idee of hier daar sprake van is). Wat zo dit kunnen zijn?

  Reageer
  #2

  Misschien was die idd even gekanteld.. Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken als je er nog last van hebt of onzeker over bent

  Reageer
  #3

  Hij lijkt nog steeds hoger te hangen en iets naar voren te steken, maar ik heb het idee dat het minder is dan eerst (maar kan ook gewenning aan nieuwe situatie zijn)

  Reageer
  #4

  Ga ermee naar de dokter

  Reageer
Reageer op: Bal is hoger gaan hangen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief