Opeens pijn in m'n rechter bal

 • #1

  Ongeveer een uur geleden heb ik gemasturbeerd en ben daarna gelijk gaan douchen. Maar ik merk dat ik opeens toch wel wat pijn heb in mijn rechter bal en rechter lies. Een beetje het gevoel alsof iemand net een paar minuten geleden keihard in je ballen heeft getrapt. Als ik kijk lijkt het ook alsof m'n rechter bal ongeveer 1 cm lager hangt dan m'n linker bal. Ik zie verder niks van verkleuring, en ben 20 jaar oud. Als ik begin te googlen kom ik gelijk bij een verdraaide bal uit, waarbij ook staat dat je dan met spoed naar het ziekenhuis moet. Echter twijfel ik heel erg wat ik moet doen, want het doet ook weer niet zoveel pijn dat ik echt misselijk, of duizelig wordt, dus ik twijfel heel erg of dit het kan zijn. Is er iets van zelfonderzoek wat ik kan doen? M'n urine ziet er verder ook gewoon normaal uit.

  Reageer
  #2

  Voelt je bal anders dan de andere? Is de bal pijnlijk bij aanraken?

  Reageer
  #3

  Als ik in de bal zelf een beetje voorzichtig knijp doet het niet echt pijn en voelt het hetzelfde als dat ik dat bij mijn linker bal doe. Alleen als ik een beetje ga rondvoelen kom ik soms wel langs een plekje dat je in een keer een soort steekje voelt.

  Reageer
  #4

  Dat kan een zaadleider zijn. als je iets "te wild" bent geweest kan die wel eens geïrriteerd raken. Maar ik denk dat je er toch goed aan doet om toch maar even met de huisartsenpost te bellen. Geen risico lopen als het om de teelballen gaat

  Reageer
  #5

  Hmm oke, Ik kijk het nog even aan, en als de pijn voor het slapen gaan niet minder wordt denk ik dat ik maar even ga bellen. Is het ook zo dat de pijn geleidelijk aan erger zou moeten worden bij een verdraaide bal?

  Reageer
  #6

  Doorgaans wel. Er ontstaan dan de regel ook nog andere klachten.

  Reageer
  #7

  Hmm oke, ik hou het in de gaten.

  Reageer
Reageer op: Opeens pijn in m'n rechter bal
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief