Sinds vanochtend pijn in rechter bal

  • #1

    Goedemiddag,

    Ik heb sinds vanochtend  na het opstaan last van een stekende pijn in mijn rechter bal. Het is niet continue aanwezig en het doet ook geen zeer als ik er aan zit.  Dus ik denk dat een torsie wel is uitgesloten , als ik daar het bijbehorende pijnbeeld goed van inschat. Heb uiteraard de bal goed bevoeld of er geen knobbeltjes oid op zitten (  doe dit regelmatig  en geen verandering met andere keren ). Als ik de symptomen van een (bij)bal ontsteking bekijk komt eigenlijk alleen de pijn overeen.  Twee weken geleden ben ik voor  pijn in m'n onderbuik naar de huisarts geweest  en toen is m'n urine ook getest , daar zat wat  (occult) bloed in na het op kweek zetten zaten er geen bacterieen/virussen in wat  evt. een blaasontsteking oid kan bevestigen.  Zelf dacht ik aan nierstenen omdat daar veel symptomen mee overeen komen met de klachten die ik verder nog heb / had. Maar  ik heb bijvoorbeeld weer geen pijn / last met plassen.

    Heeft iemand een idee wat het zou kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Ik vergeet nog wat dingen te melden. Ik ben 30 jaar oud. En ik heb ook al sinds een tijdje pijn in het midden van mijn onderrug (  beetje op navelhoogte maar dan aan de achterzijde ). Dit voel ik vooral als ik naar voren buig / buk.  Geen idee of het er iets mee te maken kan hebben of dat het 2 los van elkaar staande dingen zijn.

    Reageer
    #3

    Bij nierstenen krijg je eigenlijk geen pijn in je teelballen. Ga toch terug naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Sinds vanochtend pijn in rechter bal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief