schaam me heel erg… (misschien fetisj?)

 • #1

  Hallo ik ben jordi, 16 jaar.

  ik denk dat ik een fetisj ontwikkeld heb en schaam me er een beetje voor. Ik heb meerdere situaties beleefd en weet niet of het normaal is.

  hier de situaties:

  ik was pas ontzettend geil en zocht iets om mijn lul in te steken. Ik was in mijn kamer en er liggen 2 puffy winterjassen in mijn kamer.

  1- ik wilde iets om mijn harde stijve penis in te stoppen en doordat ik zo geil was deed ik in 1 van de mouw van 1 van mijn winterjassen om mijn penis en begon lekker te spelen. Het voelde erg lekker! En kwam na een aantal minuten aftrekken met de jas klaar.

  2- ik kwam thuis en had mijn andere dikke warme winterjas aan. (Een andere dan in het eerste situatie) ik was geil en ging naar mijn kamer. Ik deed al mijn kleding uit behalve mijn winterjas. Ik begon dit maal met mijn 2e winterjas af te trekken. Kwam ook dit keer erg lekker klaar.

  3- ik was zo geil dat ik naakt ging en 1 van de 2 winterjassen aan deed en de andere over mijn penis deed. Ik begon een soort van neuk bewegingen te maken en trok er stevig mee af.

  Sindsdien kan ik niet meer zonder mijn lekkere dikke en puffy winterjassen en trek er vaak mee af terwijl ik dit nooit eerder had.

  vragen:

  1/ waarom wordt ik er zo opgewonden van?

  2/ Als ik mijn winterjas in mijn kamer zie hangen wil ik meteen ermee aftrekken en lekker met mijn penis spelen. Hoe kan ik ervoor zorgen dat deze drang minder wordt?

  3/ heb ik nu een puffy winterjassen fetisj? Ik schaam me dood. Heb namelijk alleen maar geëxperimenteerd met een jas maar kan niet meer zonder.

  4/ is het normaal? Of achterlijk?

  5/ ik wil zelfs alleeen maar naakt zijn en mijn jassen dragen. Hoe kan ik dit stoppen? Als ik in mijn kamer zit trek ik de meeste kleding uit om mijn puffy jassen te dragen en te spelen met mijn pik.

   

  IK SCHAAM ME HEEL ERG EN WIL HET LIEVER NIET NEER HEBBEN DIT.

  Reactie
  #2

  Et si dan maar en oplossing: Ermee stoppen

  Reactie
  #3

  Ja alleen dat lukt me dus niet omdat het een super lekker gevoel geeft.

  kan het kwaad aan mn penis? Al die wrijvingen

  Reactie
  #4

  Het zal geen kwaad kunnen maar een beetje vreemd is het wel

  Reactie
  #5

  Een beetje? Het is ontzettend raar. Voel me er zo ongemakkelijk en slecht over maar het voelt gewoon heel goed en kan niet stoppen.

   

  Reactie
  #6

  Dat is een kwestie van willen en doen

  Reactie
  #7

  Nou  ik wil wel stoppen want tis raar. Maar aan de andere kant voelt het ook zo ontzettend lekker dat ik niet kan.

  Heeft u tips om te minderen en uiteindelijk hiermee te stoppen?

  Reactie
  #8

  "minderen en uiteindelijk hiermee te stoppen" zal niet werken denk ik.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ohh, en wat zou wel werken?

  Reactie
  #10

  Gewoon stoppen

  Reactie
  #11

  Oh oke. Ik ga mijn best doen.

  Reactie
  #12

  Hoi Jordi,

  ik las je bericht en denk dat je het niet groter moet maken! Als je van iets een verdomd lekker gevoel krijgt, waarom zou je je dan schamen? Niemand die ermee geschaad wordt en serieus, wat is er nou erg aan?

  Op een gegeven moment vind je weer een andere manier die ook lekker is, en dan misschien met iemand samen.

  Oordelen over je fijne gevoel is zo zonde van je plezier. Ga er maar vanuit dat het leven al moeilijk genoeg kan zijn en dat schaamte het vaak onnodig zwaarder maakt!

  Ze zeggen weleens dat je gedachten en gevoelens allemaal ok zijn, zolang je er geen echte schade mee aanricht.

  En het is niet raar. Je lichaam zal de stof of het gevoel lekker vinden. Top toch! Komt vanzelf een ander iets of iemand dat/die nog lekkerder is. Ik denk dat bijna iedereen een experimenteer fase heeft gehad en dat is OKE.

  Reactie
  #13

  Hallo!

  sorry dat ik je bericht nu pas zie. Ik snap het volledig maar het is natuurlijk naar mijn mening raar. Inmiddels doe ik het een stukje minder op die manier en voel me nu iets prettiger.

  Reactie
  #14

  Normaal gesproken deed ik het niet echt in bed want dat kon nogal een zooitje maken soms. Bijvoorbeeld als ik al best wel wat voorvocht zou krijgen. En dan moest ik nog eens gaan klaarkomen wat later wat ook weer voor meer troep zorgt, noet erg handig. Tegenwoordig probeer ik gewoon savonds voor het slapen gaan in bed af te trekken. Is wel comfortabel.

  Reactie
Reageer op: schaam me heel erg… (misschien fetisj?)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief