Teelballen te klein

 • #1

  Hallo, ik heb het syndroom van klinefelter hierdoor zijn mijn teelballe' klein gebleven wat me een slecht gevoel geeft. Sins een jaar krijg in testosoron via een spuit toegediend. Ik zou opteren om mijn teelballen te laten vervangen door grotere protyse teelballen, maar wat is het medische effect hierin? Krijg ik hierdoor andere problemen?

  Reageer
  #2

  Hoe oud ben je?

  Reageer
  #3

  50 jaar

  Reageer
  #4

  Als je de teelballen laat verwijderen en vervangt door protheses, komen er nog minder hormonen, impotentie kan dan een gevolg zijn

  Reageer
  #5

  Is er een optie dat je er protese teekballen bij laten plaatsen en de te kleine teelballen laten zitten?

  Reageer
  #6

  Dat lijkt me van niet.
  Ik heb een vraag en hoop dat je ze niet vervelend vindt ,maar je bent nu 50. Waarom zou er nou nog wat aan laten doen? Je teelballen zijn toch al langer klein neem ik aan?

  Reageer
  #7

  Ja zijn altijd al zo klein geweest. Maar de laatste jaren ga ik vaak naar een gewone wellness met ook andere mensen. Daar voel ik me ongemakkelijk en schaam me er ook voor dat ik bijna geen balzak heb of heel kleine ballen. Sorry voor de rare vraag die ik je stelde.

  Reageer
  #8

  Je hoeft nergens sorry voor te zeggen hoor. Ik wilde het alleen begrijpen. Het is ook geen rare vraag
  Ik denk dat er irritaties gaan ontstaan als je bij de teelbal een prothese plaatst. Maar 100% zeker ben ik niet. Je zou het dus met de uroloog moeten overleggen.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Teelballen te klein
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief