Zeurend gevoel teelballen

 • #1

  jongen van 22 jaar.

  Ik heb last van een zeurend gevoel. Dit wisselt soms af tussen beide ballen.

  Ik ben 3 weken geleden naar de huisarts geweest voor een bultje op mijn rechter teelbal(niet steenhard, iets meer de zachtere kant). huisarts heeft mij verteld dat het na een tijdje zou verdwijnen.

  Ik moet eerlijk zijn dat ik me daarna wat meer zorgen maakten en dat ik af en toe ben wezen voelen en zachtjes knijpen. Dit om te voelen of het niet harder werd. Toen ontstond er een nieuw gezwel op mijn linker teelbal, vermoedelijk de bijbal. Als ik voel aan de linker bijbal voel ik ook een soort van gevoeligheid aan de linkerkant van mijn buik. Voel me daarnaast niet echt fit meer.

  dus nu heb ik twee gezwellen aan vermoedelijk mijn bijbal. Wat kan dit zijn? Denken jullie een ontsteking of moet ik me zorgen maken om wat ergers? Graag een reactie want ik maak me flink zorgen.

   

  Reageer
  #2

  En daarnaast voel ik een vloeibare massa boven de teelbal en is de scrotum naar mijn gevoel opgezwollen

  Reageer
  #3

  "dat ik af en toe ben wezen voelen en zachtjes knijpen. Dit om te voelen of het niet harder werd." Dat is dus eigenlijk niet de bedoeling. Zo kun je dus zelf irritaties veroorzaken.
  "Als ik voel aan de linker bijbal voel ik ook een soort van gevoeligheid aan de linkerkant van mijn buik. ": Dat wil dus zeggen dat je te veel/ te hard voelt/knijpt. Maar dat is dan een normaal verschijnsel.
  Als je er bezorgd over bent, moet je dus teruggaan naar de huisarts. Maar laat de dingen voorlopig wel met rust

  Reageer
  #4

  Zal ik doen. Bedankt voor je reactie. Moet ik me overigens zorgen maken over kanker? Ik lees veel dingen op internet en daar wordt je eigenlijk wel gek van. Ik ga morgen weer naar de huisarts.

  Reageer
  #5

  Ik denk het toch van niet

  Reageer
Reageer op: Zeurend gevoel teelballen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief